BilmemNe53
Decapat
Daha fazla
Yakın zamanda bir bilgisayar aldım ve SSD'si Corsair MP600 Pro nh çok ısınıyor. Neredeyse oyun indiremiyorum çünkü bilgisayarı aldığım gün veya ondan sonraki gün oyun indirirken SSD sıcaklığı yüzünden bilgiayar çöktü kapandı. Windows güncellendi kendi kendine falan bu yüzden SSD'ye soğutucu almak istiyorum.
Düşündüğüm birkaç model var.
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
www.akakce.com
Ayrıca fanlı modelleri de düşündüm çünkü yüksek GB isteyen oyunlar indirirken sıcaklığı dert etmek istemiyorum. Bir de M.2 SSD'im ekran kartı ve işlemci arasında olduğu için deli gibi ısınıyor. Mesela 500 MB'lık bir indirme yaptığımda 70 dereceyi görüyor. Boşta 54-55 derece iken oyunlarda 57 derece fala yani açıkçası çok ısınıyor. Bu yüzden fanlı modeller cazip geliyor fakat anakartımda fan girişi kalmadı ve sığmama ihtimali de var bu yüzden biraz soğuyorum fanlı modellerden. Her neyse düşündüğüm fanlı modeller şunlar:
www.teknobiyotik.com
Düşündüğüm birkaç model var.
SilverStone TP04 Çift Katmanlı Termal Pedli 2280 M.2 SSD Soğutucu (SST-TP04) - m.2 Soğutucu - Overclock Aksesuar - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Renk Titanyum gri Malzeme Alüminyum, paslanmaz çelik M.2 Uzunluk Desteği 2280 (22mm x 80mm) Termal Ped Kalınlığı 1,0 mm / 1,5 mm Termal...
Silverstone TP05 PC / PS5 Uyumlu NVMe M.2 SSD Soğutucu Termal Ped Dahil (SST-TP05) - m.2 Soğutucu - Overclock Aksesuar - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler : Renk Siyah Malzeme Alüminyum, paslanmaz çelik M.2 Uzunluk Desteği 2280 (22mm x 80mm) Termal Ped Kalınlığı 0,5 mm / 1,75 mm Termal İletkenlik...
Akasa Gecko Pro AK-M2HS02-BK M.2 SSD Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Akasa Gecko Pro AK-M2HS02-BK M.2 SSD Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Akasa Gecko Pro AK-M2HS02-BK M.2 SSD Soğutucu özelliklerini incele, 330,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ayrıca fanlı modelleri de düşündüm çünkü yüksek GB isteyen oyunlar indirirken sıcaklığı dert etmek istemiyorum. Bir de M.2 SSD'im ekran kartı ve işlemci arasında olduğu için deli gibi ısınıyor. Mesela 500 MB'lık bir indirme yaptığımda 70 dereceyi görüyor. Boşta 54-55 derece iken oyunlarda 57 derece fala yani açıkçası çok ısınıyor. Bu yüzden fanlı modeller cazip geliyor fakat anakartımda fan girişi kalmadı ve sığmama ihtimali de var bu yüzden biraz soğuyorum fanlı modellerden. Her neyse düşündüğüm fanlı modeller şunlar:
Akasa Gecko Cooler M.2 NVMe SSD Soğutucu (AK-M2HS03-BK) | Teknobiyotik
Boyut 76,21x72,53x24,2 mm Ağırlık 119,1 gr Renk Siyah Kurulum Vida montajı Garanti 2 yıl Fan Boyutu 50x50x15mm Rulman Tipi İkiz bilyalı rulman Pervane hızı 3000 devir/dakika Maksimum Hava Akışı 3,98 CFM Maksimum Hava Basıncı 8,2 mm-H2O Gürültü seviyesi 29 dB(A)...