A asw Megapat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 238 5 Ocak 2024 #1 SSD veya HDD modeli WD SN570 Anakart ASUS B150M PRO GAMİNG WD SN570 SSD'yi sistemime ekledim format atıp SSD'ye Windows'u kurdum bilgisayarı yeniden başlatınca hiçbir yazı olmayan mavi ekran çıkıyor, 20 saniye o şekilde kaldıktan sonra bilgisayar kapanıyor.
WD SN570 SSD'yi sistemime ekledim format atıp SSD'ye Windows'u kurdum bilgisayarı yeniden başlatınca hiçbir yazı olmayan mavi ekran çıkıyor, 20 saniye o şekilde kaldıktan sonra bilgisayar kapanıyor.
Çözüm fqruk80 5 Ocak 2024 asw dedi: Yeni RAM taktım 2 hafta önce ama format atmadan önce böyle bir sorun yoktu RAM'ler farklı MHz değerleri aynı degil biri 2. Biri 4. Slota takılı Birisinde önce siyah ekran geliyor sol üstte tireler çıkıyor sırayla sonra açılıyor bilgisayar diğerinde normal bir şekilde açılıyor Genişletmek için tıkla... Kanka BIOS guncelle
asw dedi: Yeni RAM taktım 2 hafta önce ama format atmadan önce böyle bir sorun yoktu RAM'ler farklı MHz değerleri aynı degil biri 2. Biri 4. Slota takılı Birisinde önce siyah ekran geliyor sol üstte tireler çıkıyor sırayla sonra açılıyor bilgisayar diğerinde normal bir şekilde açılıyor Genişletmek için tıkla... Kanka BIOS guncelle
fqruk80 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #11 asw dedi: Yeni RAM taktım 2 hafta önce ama format atmadan önce böyle bir sorun yoktu RAM'ler farklı MHz değerleri aynı degil biri 2. Biri 4. Slota takılı Birisinde önce siyah ekran geliyor sol üstte tireler çıkıyor sırayla sonra açılıyor bilgisayar diğerinde normal bir şekilde açılıyor Genişletmek için tıkla... Kanka BIOS guncelle Artı 0 Eksi Çözüm
asw dedi: Yeni RAM taktım 2 hafta önce ama format atmadan önce böyle bir sorun yoktu RAM'ler farklı MHz değerleri aynı degil biri 2. Biri 4. Slota takılı Birisinde önce siyah ekran geliyor sol üstte tireler çıkıyor sırayla sonra açılıyor bilgisayar diğerinde normal bir şekilde açılıyor Genişletmek için tıkla... Kanka BIOS guncelle
KS KS A asw Megapat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 238 5 Ocak 2024 #12 fqruk80 dedi: Kanka BIOS guncelle Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
fqruk80 dedi: Kanka BIOS guncelle Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü konu kilitlenebilir.
fqruk80 Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #13 asw dedi: Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Ne demek kankam Artı 0 Eksi
asw dedi: Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Ne demek kankam