M.2 SSD vs HDD

250GB SSD alıp haricen HDD alabilirsin daha uyguna gelir oradakinden diye düşünüyorum. bence 5600X yerine düz 5600 al daha uyguna gelir o farka değmez diye düşünüyorum
Hocam zaten 5600 x in stoğu bittiği için düz 5600 almaktan başka çarem yok.

SSD'yi satarsın. Maliyet olmaması adına HDD al HDD'ye işletim sistemini kurmalarını iste.
Hocam İtopya 500 gb lik ssd nin stoğunu yenilermi sizce?

ssd stoğunu yenilemezlerse 256 gb lik ssdyi alacam ilerde 500 gb lik ssd olarak çevirebilirim fakat bu sefer sistemden aldığım 256 gb lik ssd elimde kalacak.

Hocalarım böyle hazır sistemde itopyanın mağazasına elden almaya gitsem 500 gb lik ssd takarlarmı?

Son düzenleme:
Yenilerse şu anki piyasadan farklı olur. Elinde kalmaz bilgisayarcıya götürüp satarsın en kötü. HDD'ler kötü değildir aklında olsun.

Genel olarak ssd de stok problemi var başka bir sisteme baktım orda da aynı stok sorunu var.

Yenilerse şu anki piyasadan farklı olur. Elinde kalmaz bilgisayarcıya götürüp satarsın en kötü. HDD'ler kötü değildir aklında olsun.
ssd yi alıp başka bir yerden de 250 gb lik sata alsam nasıl olur hdd ye göre daha iyi olur sanırım.

Son düzenleme:
Genel olarak SSD de stok problemi var başka bir sisteme baktım orada da aynı stok sorunu var.

SSD'yi alıp başka bir yerden de 250 GB'lik SATA alsam nasıl olur HDD'ye göre daha iyi olur sanırım.

Yeterli olur. Bende 500GB SSD var masaüstünde yeterli. Ama fiyat olarak hedefinin altındaysa yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı