Çözüldü M.2 SSD'yi etkinleştirince mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wrt49

Picopat
Daha fazla  
Kioxia Exceria Plus G3 M.2 SSD satın almıştım ve taktıktan sonra BIOS'tan SSD ayarını etkinleştirince PC açılmıyor ve mavi ekran hatası alıyorum.

Çözüm
Sistemde başka bir disk'te var anladığım kadarıyla. BIOS'ta hiç bir işlem yapmaman gerek. Muhtemelen o sırayı değiştirdiğin için sistem boot edemiyor. BIOS'ta boot kısmında ilk soraya sistemde ilk olan diski seç olmazsa Windows boot manageri seçip sistemi açmaya çalış.
Eğer yeni aldığın diski direkt kullanmak istersen temiz kurulum yapman gerek.
Hocam bir arkadaş ile sorunu çözdük. Sürücüyü bilgisayara tanıtmamışım. Disk bölümü oluşturunca ve ayarı kapatınca sorun çözüldü şimdi kullanıyorum ve sorun yok iyi sosyaller.

EK: Konuyu kapatabilirsiniz.
Sistemde başka bir disk'te var anladığım kadarıyla. BIOS'ta hiç bir işlem yapmaman gerek. Muhtemelen o sırayı değiştirdiğin için sistem boot edemiyor. BIOS'ta boot kısmında ilk soraya sistemde ilk olan diski seç olmazsa Windows boot manageri seçip sistemi açmaya çalış.

Hocam bir arkadaş ile sorunu çözdük. Sürücüyü bilgisayara tanıtmamışım. Disk bölümü oluşturunca ve ayarı kapatınca sorun çözüldü şimdi kullanıyorum ve sorun yok iyi sosyaller.

EK: Konuyu kapatabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı