Warband'ın üzerine yazılmış biraz efekt, biraz da oynayış katılmış bir mod gibiBannerlord bir mod değil bir oyun. Asıl sorunun cevabı ise: Oynamadan beğendim![]()
Katılıyorum. Bu oyundan 3. Dünya Savaşı teması mı bekliyorsunuz? Adamlar ne yapsın? Kılıçla lazer mi atsın? At yerine Roket mi koysun? Kale fetihlerine atom bombası mı eklesin? Bir orta çağ oyununda olabilecek her şey eklenmiş. Fakat ne hikmetse siz yıkıcı eleştiriden vazgeçmiyorsunuz.Komik değil. Oyunun türü aşağı yukarı bu şekilde. Nasıl bir farklılık bekliyordunuz? Tam sürüm çıkıp üstüne güzel modlar yapıldığında göreceğimz siz Warband modu diyenleri.
Yanlış anlamayın kavga başlatmak değil amacım. Beklentiniz tam olarak neydi?Bu kadar uzun süre ertelenmesi bende daha büyük grafik beklentisi oluşturdu.Oyunu beğeniyorum ama beklentimi karşılamadı malesef.
Yanlış anlamayın kavga başlatmak değil amacım. Beklentiniz tam olarak neydi?
(+120 Bannerlord fanboy mod: on)Dostum oyun bildiğimiz Warband. Oyunu ısıtıp önüne koyuyorlar. 8 koskoca yıl üstünde duruldu bu oyunun bütçe desen de vardı.
-NPC'ler daha iyi olabilirdi(birkaç konuşma sonunda görevler ve konuşmalar tekrar ediyor)
-Grafikler bir tık daha iyi olabilirdi.
-Oynanış çeşitlendirilebilirdi.
Biz ne oyunlar gördük geçirdik. Hala mekanikler taş gibi olabilir ama 150 TL grafik için şu anda vermem...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.