M&B - Nogand, Rhagaea ile evlendirilir mi?

Bence evlendirmek mantıksız çünkü Nogand'ın kontrolünü kaybediyorsun. O kadar iyi yeteneklere sahip birisini kendine bağlı tutmak ilerisi için daha mantıklı olur. Ben genelde kardeşimi ilk ele geçirdiğim kaleye koyuyorum biraz daha daha güçlenince ise ordu yarattırıyorum.

Bence evlendirmek mantıksız çünkü Nogand'ın kontrolünü kaybediyorsun. O kadar iyi yeteneklere sahip birisini kendine bağlı tutmak ilerisi için daha mantıklı olur. Ben genelde kardeşimi ilk ele geçirdiğim kaleye koyuyorum biraz daha daha güçlenince ise ordu yarattırıyorum.
Sen oyunu bilen birine benziyorsun sana bir kaç soru sorabilir miyim?

Oyuna ilk başladığımda Kuzey İmparatorluğuna katıldım ve uzun sürede orada kaldım bana bir kaç tane kale ve şehir verdiler. Ben çıkıp kendi krallığımı kurayım dedim ama sonradan Kuzey İmparatorluğunun Lordu Ölür ve onun başına ben geçerim diye çıkmadım ama adam ölünce bana oy vericekleri kesin değildi. Biraz araştırdım ve biri Lordun kızıyla evlenmiş ve Lord ölüncede krallık ona geçmiş bende öyle yapayım dedim ama bu Lorddan gidip kız istedim ama kötü özellikleri olan birini veriyordu bende kırallıktan çıktım ve Phaea ile evleneyim dedim ama o biriyle evlenmiş bile. Bende Ira ile evleneyim dedim oda beni reddediyor şu an ortada kaldım. Rhagaea da beni kabul etmiyor ilişkim -20 olduğu için. Sence en baştan başlayıp daha mantıklı kararlar vererek oyuna öğlemi devam ediyim yoksa bunları düzeltmenin bir çağresi var mı? Gereksiz yazılar yazmış olabilirm kusura bakma :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı