Rehber M1 Air alınır mı? Dev rehber! Uzun kullanım testi

Tabii ki kisiden kisiye gore değişir fikir ama klavye ve trackpad kalitesi oldukca zayif diye biliyorum. Ve aktif sogutmasi olmamasindan dolayı M1 tam anlamiyla da kullanilmiyor.

Çoğu Windows cihazdan daha iyi bir hisse sahip ve Trackpad'i bir kez kullanan Windows tarafında olan Touchpad'lere bakmaz. Üstüne pasif soğutma ile bile M1 gayet iyi performans sunabiliyor. Aktif olarak hem Windows laptop hem M1 kullanan biri olarak rahatlıkla bunu söyleyebilirim.

Kullanmadım ama cok arkadaşım kullandı. Ondan dolayi yorum yapıyorum.
Dostum en iyi track pad Apple'da.

Çoğu Windows cihazdan daha iyi bir hisse sahip ve Trackpad'i bir kez kullanan Windows tarafında olan Touchpad'lere bakmaz. Üstüne pasif soğutma ile bile M1 gayet iyi performans sunabiliyor. Aktif olarak hem Windows laptop hem M1 kullanan biri olarak rahatlıkla bunu söyleyebilirim.
Hemen drop giriyor malesef ya.

Bence yüzde 90 her laptopun faresi fena değil.

Dört parmak yatay sürükleme -> sanal masaüstlerinde gezinti

Üç parmak yatay sürükleme -> alt + tab uygulama geçişi
Üç parmak dikey sürükleme -> etkinlik merkezi

İki parmak tıklama -> sağ tık menüsü
iki parmak dikey sürükleme -> sayfa kaydırma
iki parmak yatay sürükleme -> ileri - geri

tek parmak tıklama -> seçim
tek parmak sürükleme -> seçili nesneyi sürükleme

Bence çok kullanışlı ve pratik.

Hatta ben fare bile kullanmıyorum, çünkü çok işlevsel zaten fareye gerek kalmıyor.

Tabii ki kisiden kisiye gore değişir fikir ama klavye ve trackpad kalitesi oldukca zayif diye biliyorum. Ve aktif sogutmasi olmamasindan dolayı M1 tam anlamiyla da kullanilmiyor.
Klavye tartışılır ama trackpad kalitesi inanılmaz iyi. Hiç bir cihazda eşi benzeri olmayan bir deneyim kesinlikle.

Listedeki oyunların hepsinde throttle yedi.

Gayet normal, pasif soğutma ve ARM için tam uyumlu olmayan oyunlar. Hele AAA oyunlar için açmasını düşünmek bile biraz güç. Kendi kullanım amacı dışında bir şey vermesi beklemek pek doğru olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı