MacBook Air M1 alınır mı?

tolgahng

Kilopat
Daha fazla  
Selam dostlar,

Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi Mac Air M1 modelini düşünüyorum günlük film, dizi izlemesi için ancak duyduğum kadarıyla eski bir model olduğu için kaç sene götürür? Kalite açısından bir sorun yaşar mı fiyatı nasıl şu an 24.000 TL beklemeli miyim ne kadar mantıklı Ekim'e kadar düşüş olur mu (gerçi bu ülkede indirim biraz zor ama sorularıma yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Hocam RAM yetmez demek istemiyorum yeter kız arkadaşınız muhtemelen m1'i zorlamaz bile fakat ilerleyen zamanlarda uzun kullanım konusunda 8 GB RAM ne olur o konuda bence sıkıntı çıkarabilir fakat RAM'den önce depolama MacOS'un 90GB civarı yer kapladığını yazmıştı forumdan birisi kız arakdaşınızın kullanımına göre 256 yeterli olur mu karar vermeniz gerek bence 512 olsa daha rahat olur.

Asla alınmaz o paraya. Huawei Matebook modellerine bakarsan daha güçlü ve güncel, gene ekranı iyi ve ince ürünler bulursun.

Apple kalitesi falan ama Apple sınırlı bütçelerde sıkıntılı oluyor aynı bütçeye performansı daha iyi laptoplar edinebilirsiniz.

Son düzenleme:
Apple kalitesi falan ama Apple sınırlı bütçelerde sıkıntılı oluyor aynı bütçeye performansı daha iyi laptoplar edinebilirsiniz.

Apple kalitesi diye bir şey yok. 256 GB laptopun alanı tükenince yükseltmek istiyorsun yükseltemiyorsun. RAM ekleyeyim diyorsun ekleyemiyorsun. Tamamen müşteriyi sömürmeye yönelik ürünleri var. Eski iPhone modellerinde olduğu gibi M1 Air'ı da emekliye ayırmalarına az kaldı.

Apple kalitesi diye bir şey yok. 256 GB laptopun alanı tükenince yükseltmek istiyorsun yükseltemiyorsun. RAM ekleyeyim diyorsun ekleyemiyorsun. Tamamen müşteriyi sömürmeye yönelik ürünleri var. Eski iPhone modellerinde olduğu gibi M1 Air'ı da emekliye ayırmalarına az kaldı.

Ekosistem ve kullanım olarak bence var hocam bilmiyorum ama Apple ürünleri genelde daha uzun ömürlü oluyor fiyat performans anlamında evet leş aşırı saçma fakat parasını verdiğinizde gayet güçlü sağlam cihazlar bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı