Kesinlikle M1 tercih edin.Merhaba yeni bir iş laptopu arayışındayım küçük taşınabilir performanslı M1 8 GB ile 1255u i7 16 GB RAM arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. 20bin civarı bütçe mevcut alternatiflere açığım.
Mümkünse 16 almaya çalış.8 GB üzer mi ileride pişmanlık olma ihtimali nedir? Mac dünyasından bir haber biriyim Intel tarafında üzebilir ama upgrade imkanı var.
Hocam üzmeyeceğinden eminim zaten Mac'ler çok fazla ram kullanmıyor ayriyetten ileride 8 GB ekleme imkanınız olacağından performanstan kısmaya gerek olmayacağını düşünüyorum.8 GB üzer mi ileride pişmanlık olma ihtimali nedir? Mac dünyasından bir haber biriyim Intel tarafında üzebilir ama upgrade imkanı var.
Ileride ekleme yapamaz eger bunu demek istediyseniz. Macbooklarda ram takviyesi yada degistirilmesi mumkun degil son kullanici tarafindan.Hocam üzmeyeceğinden eminim zaten Mac'ler çok fazla ram kullanmıyor ayriyetten ileride 8 GB ekleme imkanınız olacağından performanstan kısmaya gerek olmayacağını düşünüyorum.
Eski Mac'imde arkasını açıp ekleyebiliyordum demek ki bu da değişmiş. Apple politikaları saçma.Ileride ekleme yapamaz eger bunu demek istediyseniz. Macbooklarda ram takviyesi yada degistirilmesi mumkun degil son kullanici tarafindan.
Eger butceniz yetiyor ise 16gb yapin Macbooku. 8GB cok ucu ucuna yetiyor. Tikanmiyor ama yani hep bi saat basi dur su uygulamayi kapatayim da ram dolmasin diye diye dusunmeniz gerekiyor arada.
Yanlis hatirlamiyorsam 2016 serisinden beri upgrade yapilamiyor. Sizin bilgi baya bir eski kalmisEski Mac'imde arkasını açıp ekleyebiliyordum demek ki bu da değişmiş. Apple politikaları saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.