M1 Air vs Radeon 555 MacBook Pro

Makaleler
15
M1 Air:

Radeon 555 Pro:

Genel olarak laptopta oyun oynayan birisi değilim. Ev dışında boş vaktim olursa giriyorum. Şimdilik 2012 Pro kullanıyorum ve Half-Life giriyorum mesela. O tip kafa dağıtacak şeylere bakıyorum. M1 Air'de oyun oynanmaz gibi ezber cümleler yazmayınız, 2 hafta kendim oyun testlerini yapmıştım. Normalde niyetim 5300M modellerinden almaktı fakat artık değişim yapmak istediğimden beklemek istemiyorum. Ayrıca 5000m kartlı modeller de parasını hak etmiyor.

İleride satma kolaylığı, pil ömrü, işlemci nesli gibi şeylerde M1 daha iyi ama ekran boyutu, belki hoparlör boyutu ve Windows desteği ile Pro olan daha mantıklı. Genel olarak hangisini alırdınız?

Kafama takılan nokta ortalama olarak GTX 280-HD7770-GTX 650Ti gücündeki bu kart oyunlarda M1'den daha iyi midir? M1 mesela Metro Exodus'ta 900P Low ayarlarda 30-40 arası oynatıyordu throotle ile beraber. Hatta kendim rehber yazmıştım.

M1 alırsam pad uygulaması yaparım. Dediğim gibi evde 2080'li bilgisayarım var, 500FPS R6S FPS arttırma gibi bir amaçla oyun oynamıyorum laptopta.

Bu arada M1 hiçbir şekilde R6S açmıyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı