M1 iPad Pro'ya macOS kurulur mu?

Yani kurulucağını sanmam. Şu anlık öyle bir şey olmaz ama belki ileride Apple iOS yerine MacOS'lu iPad MX serili bir IPad'e yükleme izni verebilir ve bunun kextleri var. Yüklense bile dokunmatik çalışmaz.

İçindeki yazılımı silip yapabiliriz diye düşündüm çünkü donanımlar neredeyse aynı.
@Dryus
Yazılım silinme olayı olmaz. Harici müdahale olmaz yani. Macbook'a bile yapılmıyor adam akıllı. Zaten bu gidişle ortak işletim sistemine dönecek gibi bence ama bakalım.

Anladım Android'lerde müdahale edebiliyoruz o yüzden yapılır diye düşündüm ama Apple dokunmatik MacBook çıkarsa güzel olur.
Aslında oranın şöyle bir mantığı olduğunu düşünüyorum. Macbooklarda çok hassas bir ekran var plastik tarzı tam emin değilim. Bunun sebebi ise renkleri bu ekranın aşırı derecede güzel ve doğru bir şekilde vermesi. Ekran hassas olduğundan dolayı dokunmatikten çekindiklerini düşünüyorum şahsen.

Aslında oranın şöyle bir mantığı olduğunu düşünüyorum. MacBook'larda çok hassas bir ekran var plastik tarzı tam emin değilim. Bunun sebebi ise renkleri bu ekranın aşırı derecede güzel ve doğru bir şekilde vermesi. Ekran hassas olduğundan dolayı dokunmatikten çekindiklerini düşünüyorum şahsen.

Olabilir ayrıca şu da olabilir MacBook'lar genelde hafif ve ince cihazlar dokunmatik olayı görüntü olarak geriletebilir markayı o yüzden olabilir.
Aslında oranın şöyle bir mantığı olduğunu düşünüyorum. MacBook'larda çok hassas bir ekran var plastik tarzı tam emin değilim. Bunun sebebi ise renkleri bu ekranın aşırı derecede güzel ve doğru bir şekilde vermesi. Ekran hassas olduğundan dolayı dokunmatikten çekindiklerini düşünüyorum şahsen.

Size bir şey soracağımda yeni ARM işlemcilere telefondaki WhatsApp ve oyunlar falan iniyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı