M1 işlemciler ile MacBook'larda oyun oynamak mümkün olacak mı?

Hayırlı olsun şimdiden bir de şu oyun eksiği tamamlansa tadından yenmeyecek bu his boş otoyolda 80 ile gitmek gibi oysa altımdaki araba 220 basabilir :D.
Aynen kasa kalitesi işletim sisteminin stabilitesi artık işlemcisiyle her yönüyle mükemmel cihaz ama oyun da oynansa keşke. Oyuncu laptop düşünmüyor da değilim ama.
@zaynıl neden herkese kızgın attınız hocam?
Toksik bir tip boş verin hocam.

Isınma konusunda Intel yüzünden travmayı atlatamadım. :) O yüzden bütçeyi biraz yükseltip Pro almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım cihaz satılık, satılırsa geçeceğim inşallah.
Airi biraz araştır istersen f/p olarak çok daha iyimiş sanırım fansız ve ısınmıyor ses problemide olmuyor dolayısıyla tabiki bunlar izlediğim videolardan duyduklarım kendinizde bir bakın.
Apple artık şu oyun işini gerçekten halletmeli ya.Koca bir kitle var oyun oynansa mac alıcak.

Airi biraz araştır istersen f/p olarak çok daha iyimiş sanırım fansız ve ısınmıyor ses problemide olmuyor dolayısıyla tabiki bunlar izlediğim videolardan duyduklarım kendinizde bir bakın.
Tabii ki de öyle fakat Pro'da bir adet grafik çekirdeğinin fazla olması ve TouchBar'ın olması gibi farklar insanı çekiyor. Çıkabilirsem Pro bakacağım yoksa Air devam. :)

@zaynıl neden herkese kızgın attınız hocam?
Büyük ihtimalle masaüstü bir bilgisayarı var.
Tabii ki de öyle fakat Pro'da bir adet grafik çekirdeğinin fazla olması ve TouchBar'ın olması gibi farklar insanı çekiyor. Çıkabilirsem Pro bakacağım yoksa Air devam. :)
Aslında Air'in 512 GB'lığıda bir adet grafik çekirdeği fazla versiyonu. Açıkçası ben taksitle almayacak olsam en baz versiyonu alırdım ama Pro'nun albenisi başka.
Apple artık şu oyun işini gerçekten halletmeli ya.Koca bir kitle var oyun oynansa mac alıcak.
Oyun konsolu benzeri gibi bir şey çıkartacakları ile alakalı iddialar vardı bir ara ama bilmiyorum. M1 işlemcinin nimetlerinden sadece iş amaçlı kullanılmamalı oyunda oynanmalı.

Air ile GTA 5 oynayanı gördüm Parallels Desktop ile ve gayet de oynanabiliyordu. 4GB RAM verdiği için anlık droplar oluyor sadece. 16 GB Air alan biri 8 GB ayırırsa böyle problemler olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Air ile GTA 5 oynayanı gördüm Parallels Desktop ile ve gayet de oynanabiliyordu. 4GB RAM verdiği için anlık droplar oluyor sadece. 16 GB Air alan biri 8 GB ayırırsa böyle problemler olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında BootCamp ile yapılsa aynı test 8GB'lık bir Mac bütün RAM'ini kullanabilir ama şu an için BootCamp desteği yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı