M1 MacBook Air mi vs i5 10. nesil MacBook Pro

felurian

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam.

2. el olarak ikisinden birini alacağım fiyatlar aynı. Gündelik Word, Excel tarzı programlar için kullanacağım sadece. Sizce bu durumda hangisi daha mantıklı olur? Pro'nun RAM 16 pil sağlığı %89. Air de ise RAM 8 pil sağlığı %97.

Hocam bu saatten sonra Intel işlemcili Macbook alınmaz. Çok çok çok ucuz olması lazım. Air 8 GB RAM'li olsa bile bahsettiğiniz işler için 4-5 sene yeter size en az. 2'si arasında hiç düşünmeden M1 Air derim. Pil sağlığı da iyiymiş. Diğerine bakmayın bile. i9 bulsanız bile bakmayın.

İlginç olan Intel işlemcili Macbook'lar için hala istenen fiyatların çok yüksek olması. Cihazınız eskidi, Apple Silicon işlemciler altında kaldı. Çöp oldu demek istemiyorum, her şeyin bir fiyatı vardır ama M1 Air ile de aynı parayı istemezsin. İstersen de satamazsın zaten alacak adam azıcık anlıyorsa bu işlerden.

Hocam bu saatten sonra Intel işlemcili Macbook alınmaz. Çok çok çok ucuz olması lazım. Air 8 GB RAM'li olsa bile bahsettiğiniz işler için 4-5 sene yeter size en az. 2'si arasında hiç düşünmeden M1 Air derim. Pil sağlığı da iyiymiş. Diğerine bakmayın bile. i9 bulsanız bile bakmayın.

İlginç olan Intel işlemcili Macbook'lar için hala istenen fiyatların çok yüksek olması. Cihazınız eskidi, Apple Silicon işlemciler altında kaldı. Çöp oldu demek istemiyorum, her şeyin bir fiyatı vardır ama M1 Air ile de aynı parayı istemezsin. İstersen de satamazsın zaten alacak adam azıcık anlıyorsa bu işlerden.
Anladım hocam, intel olan pro model olunca o konuda biraz düşündürmüştü sadece Ama dediğiniz gibiyse direk air alalım o zaman.

Anladım hocam, intel olan pro model olunca o konuda biraz düşündürmüştü sadece Ama dediğiniz gibiyse direk air alalım o zaman.
Gözünüz kapalı alın geçin hocam. Uzun yıllar en ufak sorun çıkarmaz size.

Pro da olsa Intel işlemcili Pro. Apple Silicon geldi, Intel işlemcili Mac'ler Pro da olsa bitti. Geçti o iş. Arada devasa fark var, tokatlar geçer.

M işlemciyi tercih edin. İntel tabanlı proda olsa M serisi air konforunu yakalayamaz. Hem ağır işlemler yapmayacaksında zaten. Fan yok ses yok. İntelin şarjı 2 saat gidecek air'ın şarjı 10 saat. Kesinlikle bu seçenekler arasında air seçilir.

i5 işlemcili macbook pro ile nasıl aynı para oluyor bende anlamadım bu arada. Bende bir kaç hafta önce i7 macbook pro satıp m1 macbook pro'ya geçtim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı