M1 MacBook Air stok problemi

Akolanimosa

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
M1 MacBook Air'ı sorduğum bir konu açmıştım. Nihayet kararımı verdim ancak bu sefer de stok bulamıyorum 🙃. 16 GB RAM, 512 GB SSD ve 8-Core GPU'ya sahip MacBook Air Pt'de 13.800 TL'ye stoktaydı ancak tükenmiş. Araştırdığım yerlerde de ya stokta yok ya da çok yüksek fiyatlardan satılıyor. Bildiğiniz bir yer var mıdır acaba stok bulabileceğim, yoksa Pt'nin stok yenilemesi ne kadar sürer?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum şu an. Ben de aynı modeli almayı düşünüyordum fakat stok yok. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, mail attım, Instagram'dan yazdım fakat her seferinde stokların ne zaman yenileneceğini bilmediklerini söylediler.

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum şu an. Ben de aynı modeli almayı düşünüyordum fakat stok yok. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, mail attım, Instagram'dan yazdım fakat her seferinde stokların ne zaman yenileneceğini bilmediklerini söylediler.
Başka bir model almayı düşünüyorum şimdi hocam. Biraz aciliyeti olan bir iş, bekleyebilir miyim bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı