M2 Air vs M2 Pro

olecut

Centipat
M2 Air 16 GB 512 GB veya M.2 Pro 16 GB 512 GB almayı düşünüyorum fakat Airler'de fan yokmuş bu yüksek performans gerektiren programlarda veya LoL CS:GO gibi oyunlarda sıkıntı yaratır mı? Air'lerde fan olmadığından dolayı Pro aliyim o zaman dedim fakat Pro'ların ekranının IPS olduğunu, Air'in ise Liquid retina olduğunu gördüm, Liquid retina daha iyi bir ekran teknolojisi ve Swift olsun Photoshop, After Effects ve vb vs olsun doğru, net görüntüye ihtiyacım var, fandan vazgeçsem çok ısınacak darboğaz yapacak diye endişeleniyorum, ekrandan vazgeçsem o zaman işimi yapamayacağım, iki arada bir derede kaldım kısaca. Sizin düşünceleriniz nedir? Teşekkürler.

IPS teknolojisine sahip 13.3 inç (diyagonal) LED arkadan aydınlatmalı ekran ( M.2 Pro) vs 13.6 inç (diyagonal) Liquid retina ekran ( M2 Air)

Dosya Ekleri

• IMG_2125.jpeg
    IMG_2125.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Intel'li modellerde dediğiniz geçerliydi fakat Apple'ın Silicone işlemcilerinde ben 2 saat aralıksız 4k video editledim Premiere'de 2 saat LoL oynadım ve normalin üstünde bi sıcaklık görmedim. Tabii tarayıcıdayken bilgisayar soğuk oluyor yük altında daha sıcak oluyor ama inanın klasik laptop sıcaklığı gibi değil. Air alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı