Elektronik M2 MacBook Air 16/256 28749 TL

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M1 Macbook Air 16/256GB
Meslek
DevSecOps
M2'de 16/256 tavsiye etmiyorum ama yeni tasarım isteyip 16/512'ye parası yetmeyen alabilir. En ucuz MacBook alabileceğiniz PT'de bile 29 Bin TL bu cihaz ve öğrenci indirimli fiyatı bu. Ayrıca MediaiMarkt taksitte vade almıyor doğru hesapladıysam.

Hadi RAM islemciye gomuldugu icin bir sey demiyorum da depolama icin Apple'da bu kadar abarti bir fark alinmamasi lazim artik. ABD'deki farka kiyasla inanilmaz bir oransizlik var TR fiyatinda. Bunun yuzunden 16/256 Pro modelini almistim mecbur. Yahu su cihazin 16/512 versiyonu ile arasinda 8000 TL fark var el insaf. O paraya biraz zorlasan 4TB PCIe 4.0 SSD aliyorsun yazik.

Hadi RAM islemciye gomuldugu icin bir sey demiyorum da depolama icin Apple'da bu kadar abarti bir fark alinmamasi lazim artik. Bunun yuzunden 16/256 Pro modelini almistim mecbur. Yahu su cihazin 16/512 versiyonu ile arasinda 8000 TL fark var el insaf. O paraya biraz zorlasan 4TB PCIe 4.0 SSD aliyorsun yazik.
Normalde 4 bin TL alıyorlar o yükseltme için ki trajik bir rakam. Maalesef başka markalarda böyle yapmaya başladı. Ben 256 alıp yanına 1 TB'lık harici SSD aldım ihtiyaçlarımı karşılıyor rahatça. Yine de 512 GB isterdim.

Normalde 4 bin TL alıyorlar o yükseltme için ki trajik bir rakam. Maalesef başka markalarda böyle yapmaya başladı. Ben 256 alıp yanına 1 TB'lık harici SSD aldım ihtiyaçlarımı karşılıyor rahatça. Yine de 512 GB isterdim.

256GB fark icin o da komik bir fiyat maalesef. 4000 TL'ye 2TB PCIe 4.0 SSD aliyorsun. Depolamayi da gomulu yapmasaydilar bari kendimiz alir yukseltirdik. Ben de mecbur sizin gibi harici SSD satin aldim.

Bu cihazı ne için kullanıyorsunuz? Oyun oynuyor musunuz bilemedim? MacBook ne için kullanılır detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen teşekkürler.

Bu cihazı ne için kullanıyorsunuz? Oyun oynuyor musunuz bilemedim? MacBook ne için kullanılır detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen teşekkürler.

Yazilim, tasarim ve render tarzi islerle ugrasiyorsaniz gayet iyi oluyor. Hardcore oyunculuk icin uygun degil ama kucuk ve orta olcekli oyunlarda fazla sorun yaratmiyor. 16 veya daha uzeri GPU cekirdegi bulunan Pro modeller oyun konusunda biraz daha iyi tabi. Ben yazilim icin kullaniyorum sahsen. Arada da EU4, FM gibi oyunlari oynayabiliyorum.

Ben yazılım geliştirme için kullanıyorum. Kız arkadaşım benden önce aldı o gündelikte kullanıyor. Oyun amaçlı veya Windows'a özel yazılım kullanmayan birinin Windows Ultrabook almasını sağlıklı bulmuyorum. Oyun için alacaksanızda ultrabook kısmını eleyin direkt. LoL gibi oyunlar oynanabiliyor bu arada.

Oyun filan oynanmıyor arkadaşlar bilginiz olsun. Tetris santraç filan oynarsınız en fazla. Bu cihazlar pyun için değil, günlük işlerinizi en portatif ve hızlı şekilde yapmanıza olanak sağlayan cihazlar. Benimkini sürekli yanımda taşıyorum, eve geçtiğimde pc’ye geçiyorum. Herkese önereceğim en ideal çözüm budur..

Oyun filan oynanmıyor arkadaşlar bilginiz olsun. Tetris santraç filan oynarsınız en fazla. Bu cihazlar pyun için değil, günlük işlerinizi en portatif ve hızlı şekilde yapmanıza olanak sağlayan cihazlar. Benimkini sürekli yanımda taşıyorum, eve geçtiğimde pc’ye geçiyorum. Herkese önereceğim en ideal çözüm budur..
Bahsettiğiniz kadar kötü değil aslında. LoL ve destekli hafif oyunlar oynanabiliyor. Parallels ile Windows destekli hafif oyunları da oynayabiliyorum ki ağır oyunları da oynayan var ayarları kısarak.

Ben sorunsuz EU4, HOI4 ve FM oynayabiliyorum. Hades, Dead Cells tarzi oyunlarda da sorun cikarmiyor. Arkham City'yi bile Mac'de bitirdim ben. Tabi oyun oynanacaksa Pro modellerdeki fan epey ise yariyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı