M2 MacBook Pro yazılım ve yazılımcı için uygun mu?

Normal modda herhangi bir sorun yok her şey mükemmel. Bu arada şimdi aklıma geldi. Bilgisayarı monitöre bağlı şekilde kullanıyorum. Güç tasarrufu modunda Hz düşüşünü sadece bilgisayarın kendi ekranında gözlemliyorum. External monitör 60 Hz kesintisiz devam.

Bilgisayarı Eskişehir Troy Store'dan aldım.
Hımm anladım dostum dediğim gibi işlemci Watt kıstığı için 15hz düşüyor ama 15hz düşmesi çok saçma istersen bi mağzardan yine de bir test et yanında bilgisayarınıda götür

Evet dediğiniz gibi olabilir ve ayrıca M2'lerde M1 işlemcilere göre farklı bir güç planlaması düşünülmüş olabilir.

Durumu buraya da yazdım umarım ciddiye alınır.

En sağlıklısı aynı bilgisayarı kullanan birisini bulmam lazım. Belki mağazada tekrar şansımı denerim 😅

Evet dediğiniz gibi olabilir ve ayrıca M2'lerde M1 işlemcilere göre farklı bir güç planlaması düşünülmüş olabilir.

En sağlıklısı aynı bilgisayarı kullanan birisini bulmam lazım. Belki mağazada tekrar şansımı denerim 😅
Aynı sorunu ben yaşadım çevremde kimse kullanmadığı için gittim sattım ya şaka gibi gerçekten. ama dediğim gibi aynı olay bendede vardı bende Low mod'a alınca 15hz düşüyordu Google'a ama saferiden girmen lazım. Display hz test yazarak sürekli test ediyorum.

O kadar çok yanlış bilgi verilmiş ki… X64'ten kastınız 64 Bit ise telefondaki işlemciler bile 64 Bit artık. Hatta iot cihazlar bile 64 Bit artık. Risc — cisc kastediyorsanız onların da kısaltması X64 değil.

Eğer okulundan C# dersi almazsan hiç ihtiyaç bile duymazsın onu da zorunlu olarak veren okul duymadım ben henüz. Hadi verseler bile MacOS'a Visual Studio yüklenebiliyor. İlla da Windows kullanacağım dersen parallel gibi hem ucuz hem de harika bir çözüm var. Ama Linux ile bilgisayar, yazılım mühendisliği, istatistik biterenler ve Mac ile üniversitenin herhangi bir bölümünü bitiren hiç Windows yüzü görmemiş insanlar tanıyorum. Bir tanesi de benim hatta.

Mac alırken de öğrenci indiriminden mutlaka faydalan. Öğrenci belgenle bir mağazaya giriyorsun indirimli cihazını ve bedava kulaklığını alıp çıkıyorsun.

Son düzenleme:
@88602 Hocam Elektrik Müh - Bilgisayar Bilimi okuyan arkadaşlarım var demiştiniz. MBP M2 Pro 2023 ile ikinci üniversitemi okumak istiyorum Yazılım Mühendisliği üniversitem 2 aya başlıyor. Bir sıkıntı yaşar mıyız ? Şimdiye dek 10 sene Windows kullandım kesintisiz alışmak problem değil 1 aya öğrenmedik kısayol bırakmam sadece desteklemeler konusunda yarıyolda kalmaktan korkuyorum ama yine de gönlümden Macbook geçiyor zira ileride MacOS - IOS için yazabilecek olma ihtimali - hafiflik ve tasarım çok hoşuma gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı