M30S vs Redmi Note 8

Enes_05

Decapat
Arkadaşlar 1900 TL bütçem var. M30S ile Redmi Note 8 arasında kaldım. Ben oyun oynarım, film izlerim, fotoğraf çekerim. Sizce hangisi veya başka önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunları olduğunu duymadım, telefon şans işi, bazı kişilerde sorun çıktı diye kronik sorun olmuyor. Ona bakarsan Note 8 modellerinde Ghost Screen sorunu da ortaya çıkıyor, kimse bunlara değinmiyor nedense.

Kronik sorunları olduğunu duymadım, telefon şans işi, bazı kişilerde sorun çıktı diye kronik sorun olmuyor. Ona bakarsan Note 8 modellerinde Ghost Screen sorunu da ortaya çıkıyor, kimse bunlara değinmiyor nedense.
Malzeme kalitesi de o kadar kötü değildir sanırım kamera konusunda size hangisi daha iyi artık kameraya bakarak alacağım

Malzeme kalitesi polikarbonat benim hatırladığım kadarıyla. Malzeme kalitesini kafaya takmaya gerek yok bence sonuç olarak kılıf kullanacaksın. Kamera konusunda arka kamera tarafında M30S, ön kamera olarak ise Note 8 daha iyi. Note 8 modelinin malzeme kalitesi güzel camdan oluşuyor, onun eksi tarafı da düşünce parçalanması.

Malzeme kalitesi polikarbonat benim hatırladığım kadarıyla. Malzeme kalitesini kafaya takmaya gerek yok bence sonuç olarak kılıf kullanacaksın. Kamera konusunda arka kamera tarafında M30S, ön kamera olarak ise Note 8 daha iyi. Note 8 modelinin malzeme kalitesi güzel camdan oluşuyor, onun eksi tarafı da düşünce parçalanması.
Çok sağolun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı