Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. Bir arkadaşım benden sistemine uygun ekrankartı tavsiyesi istedi. Bende GTX 770 al dedim ve Gigabyte GTX 770 OC 2 gb ekran kartı bugün saat 2'de eline geçti. Fakat korktuğum başıma geldi ve ekran kartını taktığımız zaman Windows 8.1 tam açılacakken reset atıyor. Sisteme benim power'ımı taktığımız zaman sistem sıkıntısız bir şekilde açılıyor. Buradan yola çıkarak sistemde power yetersizliği olduğu kanısına vardım. Fakat benim yaptığım hatayı yapıp gidip'te 850 Watt 80+ Bronze Power almayacağız. Şuan yetersiz gelen Power 450 Watt Everest Power. Sistem M4A89GTD Pro/Usb3, Amd T1090, 8 GB DRR3 1333 Mhz Cl9 RAM, GTX 770 ekran kartı. Elimde birkaç tane seçenek var :
Cooler Master 550W RS550-80GAJ3-EU Güç Kaynağı | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Cooler Master GX 650W Güç Kaynağı | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
FSP Raider 550W 550W 80Plus Bronze Power Supply | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Bunlardan birisini almayı düşünüyoruz fakat benim aklımda birde şu var :
Everest BTX-700-1 700W 80+ Bronze Power Supply | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Tamam Everest olabilir ve marka olarak kötü olabilir fakat hem 700 Watt hemde +80 Bronze. Sizce hangisini almalıyız ? Şuan sistem yatıyor ve Power yetersizliğinden kullanılamıyor. Cuma günü saat 17:00'a kadar sipariş geçeğiz. Yardımlarınızı bekliyoruz.
Cooler Master 550W RS550-80GAJ3-EU Güç Kaynağı | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Cooler Master GX 650W Güç Kaynağı | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
FSP Raider 550W 550W 80Plus Bronze Power Supply | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Bunlardan birisini almayı düşünüyoruz fakat benim aklımda birde şu var :
Everest BTX-700-1 700W 80+ Bronze Power Supply | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
Tamam Everest olabilir ve marka olarak kötü olabilir fakat hem 700 Watt hemde +80 Bronze. Sizce hangisini almalıyız ? Şuan sistem yatıyor ve Power yetersizliğinden kullanılamıyor. Cuma günü saat 17:00'a kadar sipariş geçeğiz. Yardımlarınızı bekliyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör: