Maaş hesabı açılış cüzdanı nedir?

Merhaba arkadaşlar bugün 3 harfli marketlerin birinde işe başlamak için gerekli evraklar istendi bende çoğunu hallettim fakat bir tanesi kaldı oda şu: "maaş hesabı açılış cüzdanı".bu denilen şey bizim bildiğimiz banka hesabı değil mi? Yoksa farklı bir şey mi? Bankaya gittiğimizde ne diyeceğiz? Dediğim market bana iş yerinin adresi, adını vb. bilgilerini vermedi. Direk oradaki memura ben X market için maaş kartı açıyorum desem hallederler mi? Çalışan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden veriyorlardı da şimdi vermiyorlar diye biliyorum. Resimdekinin aynısı ama boş olacak sadece hesap IBAN bilgisi vb şeyler yazar.

1726670794813.png

Eskiden veriyorlardı da şimdi vermiyorlar diye biliyorum. Resimdekinin aynısı ama boş olacak sadece hesap IBAN bilgisi vb şeyler yazar.

Eki Görüntüle 2313121
Direk nfc olan bir telefonla hesabı açsak olurmu acaba? Bide bu iban bilgilerinin olduğu sayfanın çıktısını illa bankadan mı almak lazım kendimiz çıkartamazmıyız.

NFC varsa internetten direkt açarsın zaten şubeye gitmene gerek yok, ayrıca hesap cüzdanı işi sadece kağıtta yazıyor sen direkt işyerlerine onların anlaşmalı olduğu bankadan hesap açıp IBAN'ını veriyorsun.
Ha anladım o zaman direk ben telefondan nfc ile banka hesabı açıp iban bilgilerimi marketin müdürüne versem aynı şey oluyor.Bende bu cüzdan işi ne diyorum ,öğrendiğim iyi oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı