if ı can prove Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 547 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #161 mRekt dedi: Hazırım şartlar için. Genişletmek için tıkla... Bana Bannerlord gönderebilirsin gayet güzel şart. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
mRekt dedi: Hazırım şartlar için. Genişletmek için tıkla... Bana Bannerlord gönderebilirsin gayet güzel şart.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 30 Nisan 2021 #162 Lord Raiden dedi: Siz anca konu kilitleyenlere oy verin. Genişletmek için tıkla... Üzdü bu Sürprizbozan: Bi' dakika. Konuyu ilk siz kilitlememiş miydiniz? Sürprizbozan Yoksa durum bu mu?
Lord Raiden dedi: Siz anca konu kilitleyenlere oy verin. Genişletmek için tıkla... Üzdü bu Sürprizbozan: Bi' dakika. Konuyu ilk siz kilitlememiş miydiniz? Sürprizbozan Yoksa durum bu mu?
KS KS M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #163 if ı can prove dedi: Bana Bannerlord gönderebilirsin gayet güzel şart. Genişletmek için tıkla... Bannerlord yok elimde fakat Cyberpunk 2077, RDR 2 veyahut Witcher 3 gönderebilirim.
if ı can prove dedi: Bana Bannerlord gönderebilirsin gayet güzel şart. Genişletmek için tıkla... Bannerlord yok elimde fakat Cyberpunk 2077, RDR 2 veyahut Witcher 3 gönderebilirim.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Nisan 2021 #164 mRekt dedi: Bannerlord yok elimde fakat Cyberpunk 2077 RDR 2 veyahut Witcher 3 gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Artık oyun vermeyiniz.
mRekt dedi: Bannerlord yok elimde fakat Cyberpunk 2077 RDR 2 veyahut Witcher 3 gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Artık oyun vermeyiniz.
KS KS M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #165 Lord Raiden dedi: Siz anca konu kilitleyenlere oy verin. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam @Ma'at uyurken konuyu nasıl kilitledi? Lord Raiden dedi: Artık oyun vermeyiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Lord Raiden dedi: Siz anca konu kilitleyenlere oy verin. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam @Ma'at uyurken konuyu nasıl kilitledi? Lord Raiden dedi: Artık oyun vermeyiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 30 Nisan 2021 #166 mRekt dedi: Bu arada hocam @Ma'at uyurken konuyu nasıl kilitledi? Genişletmek için tıkla... Başkasının kilitlemiş olma ihtimalini de gözden geçirin.
mRekt dedi: Bu arada hocam @Ma'at uyurken konuyu nasıl kilitledi? Genişletmek için tıkla... Başkasının kilitlemiş olma ihtimalini de gözden geçirin.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 30 Nisan 2021 #167 Ma'at dedi: Başkasının kilitlemiş olma ihtimalini de gözden geçirin. Genişletmek için tıkla... Siz anca konu kilitlere oy verin demiş. Oylarda 2 kişi var.
Ma'at dedi: Başkasının kilitlemiş olma ihtimalini de gözden geçirin. Genişletmek için tıkla... Siz anca konu kilitlere oy verin demiş. Oylarda 2 kişi var.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 30 Nisan 2021 #168 Moderatörlerden birine önce kafes dövüşü teklif etmek ardından bir konu ile savaş açmak mı? Bu konuyu Sosyal'in efsane konularına alıyorum. Belki ekranı ısıran adam kadar olmayacaksın ama gördüğüm her "Güldüğünüz konuları paylaşın." konularına buranın linkini atacağım.
Moderatörlerden birine önce kafes dövüşü teklif etmek ardından bir konu ile savaş açmak mı? Bu konuyu Sosyal'in efsane konularına alıyorum. Belki ekranı ısıran adam kadar olmayacaksın ama gördüğüm her "Güldüğünüz konuları paylaşın." konularına buranın linkini atacağım.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Nisan 2021 #169 Team Ban'at üyesiyim.