L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 29 Nisan 2021 #31 Konu sahibine bir Fatality yapmak zorunda kaldık. Neyse, yeni Lord'unuz olarak ben başa geçiyorum...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Nisan 2021 #32 Lord Raiden dedi: Konu sahibine bir Fatality yapmak zorunda kaldık. Neyse, yeni Lord'unuz olarak ben başa geçiyorum... Genişletmek için tıkla... Buyur hocam.
Lord Raiden dedi: Konu sahibine bir Fatality yapmak zorunda kaldık. Neyse, yeni Lord'unuz olarak ben başa geçiyorum... Genişletmek için tıkla... Buyur hocam.
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 29 Nisan 2021 #33 Tüh, oyun alacaktım. Moderatör beyler şimdi ödülü alamayacak mıyım? @Lord Raiden Bende hep böyle çekiliş gibi şeylerde ödülü alamıyorum.
Tüh, oyun alacaktım. Moderatör beyler şimdi ödülü alamayacak mıyım? @Lord Raiden Bende hep böyle çekiliş gibi şeylerde ödülü alamıyorum.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #34 Lord Raiden dedi: Konu sahibine bir Fatality yapmak zorunda kaldık. Neyse, yeni Lord'unuz olarak ben başa geçiyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam big boss @MF'yi çağırmaya ne dersiniz?
Lord Raiden dedi: Konu sahibine bir Fatality yapmak zorunda kaldık. Neyse, yeni Lord'unuz olarak ben başa geçiyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam big boss @MF'yi çağırmaya ne dersiniz?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Nisan 2021 #35 CQBRAREİS dedi: Hocam big boss @MF'yi çağırmaya ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Banınıza susadınız galiba hocam. Bu arada Mikail abi adını ne zaman değiştirmiş?
CQBRAREİS dedi: Hocam big boss @MF'yi çağırmaya ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Banınıza susadınız galiba hocam. Bu arada Mikail abi adını ne zaman değiştirmiş?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 29 Nisan 2021 #36 Konuyu açan arkadaş tatile mi çıktı?
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #37 körbiginar dedi: Banınıza susadınız galiba hocam. Bu arada Mikail abi adını ne zaman değiştirmiş? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalsın. Ben de @ yaparak bulamadım sonra profilinden buldum. 401916 dedi: Konuyu açan arkadaş tatile mi çıktı? Genişletmek için tıkla... Aynen @Lord Raiden tarafından 1 gün 1 gece sanırsam.
körbiginar dedi: Banınıza susadınız galiba hocam. Bu arada Mikail abi adını ne zaman değiştirmiş? Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalsın. Ben de @ yaparak bulamadım sonra profilinden buldum. 401916 dedi: Konuyu açan arkadaş tatile mi çıktı? Genişletmek için tıkla... Aynen @Lord Raiden tarafından 1 gün 1 gece sanırsam.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Nisan 2021 #38 CQBRAREİS dedi: Yok hocam kalsın. Bende @ yaparak bulamadım sonra profilinden buldum. Aynen @Lord Raiden tarafından 1 gün 1 gece sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dua edelim 3 gün 3 gecelik bir şey yapmış olmasınlar arkadaşa.
CQBRAREİS dedi: Yok hocam kalsın. Bende @ yaparak bulamadım sonra profilinden buldum. Aynen @Lord Raiden tarafından 1 gün 1 gece sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dua edelim 3 gün 3 gecelik bir şey yapmış olmasınlar arkadaşa.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 29 Nisan 2021 #39 CQBRAREİS dedi: Aynen @Lord Raiden tarafından 1 gün 1 gece sanırsam. Genişletmek için tıkla... Uyarmama rağmen hata yaptı. Maalesef ceza vermek zorunda kaldım. Aslında Ma'at neden gelmiyor, biliyor musunuz?
CQBRAREİS dedi: Aynen @Lord Raiden tarafından 1 gün 1 gece sanırsam. Genişletmek için tıkla... Uyarmama rağmen hata yaptı. Maalesef ceza vermek zorunda kaldım. Aslında Ma'at neden gelmiyor, biliyor musunuz?
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #40 @mRekt seni kesin destekliyorum, çünkü Pro gibi duruyorsun.