Mac Kurarken Ekran 4'e Bölünüyor

eylmz1986

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2014
Mesajlar
52
Makaleler
1
Yer
Kocaeli İzmit
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bankası
Kod vb eklemeyi bilmiyorum. Sitede yer alan Maverciks imajını indirip kurmaya calistim. Boot ekrani geldi. Kurulum ekrani geldiginde asagidaki goruntu yer almaktadir.
Ekran kartim Intel HD 3000 ve Nvidia GT 520. BIOS ayarlarından ekran kartini devre disi biraktim, yine asagidaki goruntu gelmektedir.

uploadfromtaptalk1401917848000.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntüde nasıl bir sorun var anlamadım? Ok tuşları ile aşağı inip Türkçeyi seçip kuruluma devam etmeniz gerek. Bir sorun görmüyorum açıkçası, fotoğrafta gözükmeyen bir şey varsa onu daha açık belirtin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader ekranı geldiğinde F8'e basın ve

Kod:
-v -x

yazıp enter tuşuna basıp ilerleyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer sorunu aynı ekran kartları ile ben de yaşamıştım. Chamelon ile kurulum yapacaksan GraphicsEnabler=Yes komutunu kullan. Clover ile Options altından ekran kartlarının ikisini de inject yapmalısın. Ama asıl mesele kurulumdan sonra Optimus var. Nvidia kartı devre dışı bırakabilecek misin asıl onu araştır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı