volkan düzenli
Hectopat
Daha fazla
Başlık biraz karışık olmuş olabilir ama tam derdimi şimdi açıklayacağım. Harıl harıl Mac Mini arıyorum. Ve sıfır bir şekilde almak istiyorum. 2012 yılında Mac mini içerisinde kullanılan İ7 işlemci ile, 2014 yılında Mac Mini içerisinde kullanılan İ5 işlemci arasında ne kadar performans farkı olduğunu merak ediyorum. Kullanacağım DAW (Cubase 8, Logic Pro X, Studio One) programları yüksek performanslı işlemci gerektiren programlar.
2014 modellerde İ7 işlemcili Mac Mini'ye rastlayamadım, ya da Türkiye'de yok. Hal böyle olunca acaba yeni nesil İ5 işlemciler bir kaç yıl öncesinin İ7 işlemcilerinin performans seviyesine mi yükseltildi diye düşünmeden edemiyor insan.
Mac Mini'ler ve İntel işlemciler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...
2014 modellerde İ7 işlemcili Mac Mini'ye rastlayamadım, ya da Türkiye'de yok. Hal böyle olunca acaba yeni nesil İ5 işlemciler bir kaç yıl öncesinin İ7 işlemcilerinin performans seviyesine mi yükseltildi diye düşünmeden edemiyor insan.
Mac Mini'ler ve İntel işlemciler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...