Max hoi4 oynuyorum(oynadığım oyunlardan en çok sistemi kullanan) öyle diyeyimGünlük kullanıma çok rahat yeter ancak hangi tür oyun oynayacaksınız? Bence önce oynayacağınız oyunları bir kontrol edin M işlemcilerde çalışıyor muymuş diye.
RGB ışıklı derdim yok maşallahValla boyutuna göre muazzam bir güç ve performans sunuyor. Isınma işi de elinde tutmadığına göre seni etkilemez.
Ama gel gelelim Mac mini niye tercih edilir?En az yer kaplayarak, en iyi performansı sunmak için tercih edilir. Yani demem o ki şirkette RGB ışıqlı mışıqlı, fan sesli 7 kilo pc kasasını taşımak gibi bir derdiniz yoksa gidin güzel bir sistem dizin o paraya.
Demek istediğim şey evde kullanacaksınız normal sistem dizin, şirket için alıyorsanız Mac mini alın.RGB ışıklı derdim yok maşallah
Alınır. Apple silicone işlemcileri en iyi güç ve ısı verimliliğine sahip mobil işlemciler şu an. Isınma, yaşayacağın en son sorunlardan.
@815897 MacBook Air modelleri için doğru. Ama bunda soğutma blokları var.
Demek istediğim şey evde kullanacaksınız normal sistem dizin, şirket için alıyorsanız Mac mini alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.