Mac mini M4 alınır mı?

Bahsettiği sorunlar 2020 sonrası m işlemcili modellerde baş gösteriyor çünkü.
Hepsininde çözümü Reddit'te mevcut aslında.
Metal beta test dışında hangi çözüm var? Sorunların çoğu ARM ve ve MacOS yüzünden ortaya çıkıyor zaten. FPS konusunda sıkıntım yoktu şimdi yeni harita ile optimizasyonun da içine ettiler, çerçevesiz ekranda 1440p oynamama rağmen base savaşlarında FPS çok rahat 60'ın altına düşüyor. Input lagında bir çözümü yok diye biliyorum, zamanında araştırmıştım baya. Hem mouse, hem klavye hem de ekranın kendi lagı var. Ne zaman ki eve dönüp masaüstünde LoL oynasam dünya varmış o şekilde nasıl oynuyordum diyorum.

Hocam daha geçmedim işte yazılım konusuna toplama alabilirim önerdiğiniz varsa ben Mac'i hem Mac olması hem de inceleme videolarına baktım 80klık cihazlara kafa tutar vs diyorlardı onun gazıyla almak istedim ama 4060'lı sistem almam daha mantıklı olur gibi çünkü bazı oyunlar oynuyorum vs. Eğer ki laptop konusu söz konusu olursa satarım zaten.

O zaman hazır kasaları takip edin hocam en kötü R5 5600-4060'lı sistem bulursunuz. Bir tık bütçe aşabilirse AM5 de denk gelir diye düşünüyorum.

Yav kardeşim kafanız mı güzel okuma yazmanız mı yok. Ben nerede LoL oynanmaz demişim? Hem okumaktan acizsiniz hem de anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Eksik bilgi verirsen asıl sen yanlış bilgilendirirsin. Yukarıda arkadaş da bahsetmiş sorunlar yaşadığını.
Ben mesajımda lol oynanır demişim, okuyalım:
Oyun harici işini görür. Lol falan oynuyorsanız onu da oynatır.
Sen benim bu mesajımı alıntılayarak. LOL'de ARM desteği yok diye yırtıldın. Bunu okuyan adam Lol oynatmıyor. cs2 gibi açmaz sanar.

Şimdi senin pırıl pırıl kafanın tarzında bakalım olaya. Ben "LOL'de arm desteği mevcut" demediğime göre yanlış bilgi vermemişim. Ne demişim bir daha okuyalım:
Oyun harici işini görür. Lol falan oynuyorsanız onu da oynatır.
Lol oynatıyormu? Evet direkt indir aç oyna. Ekran görüntüleri ile gösterdim oynandığını.
Hani yanlış bilgi?

Senin benim mesajımı düzeltimesi için raporlamanı gerektiren bir durum yok. Altında detaylı açıklamayı sen yapmak istiyorsan istediğin kadar açıklama yapabilirdin. Benim mesajımda hatalı yada eksik bir durum yok. Tam ve olan bilgiyi aktarmışım. Zaten yanlış bilgi etiketide kaldırıldı.

Böyle böyle Türkçe okuduğunu anlama konusunda sizlerin gelişimine katkıda bulunuyorum. Buda bir hizmettir.

Ben mesajımda LoL oynanır demişim, okuyalım:

Sen benim bu mesajımı alıntılayarak. LoL'de ARM desteği yok diye yırtıldın. Bunu okuyan adam LoL oynatmıyor. CS2 gibi açmaz sanar.

Şimdi senin pırıl pırıl kafanın tarzında bakalım olaya. Ben "LoL'de ARM desteği mevcut" demediğime göre yanlış bilgi vermemişim. Ne demişim bir daha okuyalım:

LoL oynatıyor mu? Evet direkt indir aç oyna. Ekran görüntüleri ile gösterdim oynandığını.
Hani yanlış bilgi?

Senin benim mesajımı düzeltimesi için raporlamanı gerektiren bir durum yok. Altında detaylı açıklamayı sen yapmak istiyorsan istediğin kadar açıklama yapabilirdin. Benim mesajımda hatalı ya da eksik bir durum yok. Tam ve olan bilgiyi aktarmışım. Zaten yanlış bilgi etiketide kaldırıldı.

Böyle böyle Türkçe okuduğunu anlama konusunda sizlerin gelişimine katkıda bulunuyorum. Bu da bir hizmettir.

Hocam zaten alamıyorum sadece üniversite ile diyor üniversite altını ne olarak görüyorlar bilmiyorum.

Ben mesajımda LoL oynanır demişim, okuyalım:

Sen benim bu mesajımı alıntılayarak. LoL'de ARM desteği yok diye yırtıldın. Bunu okuyan adam LoL oynatmıyor. CS2 gibi açmaz sanar.

Şimdi senin pırıl pırıl kafanın tarzında bakalım olaya. Ben "LoL'de ARM desteği mevcut" demediğime göre yanlış bilgi vermemişim. Ne demişim bir daha okuyalım:

LoL oynatıyor mu? Evet direkt indir aç oyna. Ekran görüntüleri ile gösterdim oynandığını.
Hani yanlış bilgi?

Senin benim mesajımı düzeltimesi için raporlamanı gerektiren bir durum yok. Altında detaylı açıklamayı sen yapmak istiyorsan istediğin kadar açıklama yapabilirdin. Benim mesajımda hatalı ya da eksik bir durum yok. Tam ve olan bilgiyi aktarmışım. Zaten yanlış bilgi etiketide kaldırıldı.

Böyle böyle Türkçe okuduğunu anlama konusunda sizlerin gelişimine katkıda bulunuyorum. Bu da bir hizmettir.

Mecbur ya toplama ya da Windows cihaz alacağım.

Hocam zaten alamıyorum sadece üniversite ile diyor üniversite altını ne olarak görüyorlar bilmiyorum.
Mecbur ya toplama ya da Windows cihaz alacağım.
Öğrenci indirimiyle mi alacaktınız? Apple sitesinden öğrenci olmadan öğrenci indiriminden faydalanan bir sürü kişi vardı. Şimdi sipariş öncesi belge mi isteniyor?

Öğrenci indirimiyle mi alacaktınız? Apple sitesinden öğrenci olmadan öğrenci indiriminden faydalanan bir sürü kişi vardı. Şimdi sipariş öncesi belge mi isteniyor?

Apple'ın sitesinden canlı destek ile konuştum nasıl alıyorum öğrenci indirimiyle falan bana mail attı orada 24.999 TL yazıyordu bir şeyler vs demiştim hatırlamıyorum sonradan üniversite öğrencileri için geçerli dedi ne kadar doğru bilmiyorum alacaktım bütün şeyim gitti almakla üniversite altı öğrenci olmuyor mu kardeşim yani akıl var mantık var üniversite öğrencisi de alıyorsa liselide alır ilkokuluda alır ortaokuluda neyin ayrımını yapıyorlar anlamadım.

Apple'ın sitesinden canlı destek ile konuştum nasıl alıyorum öğrenci indirimiyle falan bana mail attı orada 24.999 TL yazıyordu bir şeyler vs demiştim hatırlamıyorum sonradan üniversite öğrencileri için geçerli dedi ne kadar doğru bilmiyorum alacaktım bütün şeyim gitti almakla üniversite altı öğrenci olmuyor mu kardeşim yani akıl var mantık var üniversite öğrencisi de alıyorsa liselide alır ilkokuluda alır ortaokuluda neyin ayrımını yapıyorlar anlamadım.

Apple eğitim sayfasında bir onay yok ki direkt sipariş veriyorsun.
Veya buradan bakın öğrenci belgi yükleyerek indirim alabiliyorsunuz. Ve Akbank kartlara özel 9 ay taksit mevcut.

Veya buradan bakın öğrenci belgi yükleyerek indirim alabiliyorsunuz. Ve Akbank kartlara özel 9 ay taksit mevcut.

Ödemesinden değilim hocam öğrenciyim 30 k vermem elde 25 k almak varken.

Öğrenci belgesi vs veriliyormuş öyle oluyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı