Mac mini M4 alınır mı?

Emülatör gibi düşün Windows uygulamalarını Mac de açtırıyor ama o dönüşüm sırasında gerekli sistem gücü %5 ile %30 kadar daha fazla olması gerekiyor. Firmaların yapmadığı portları bu uygulamayla basit bir şekilde yapıyorsun. ETS 2 de gerek yok da CS de lazım. Low da 70 FPS falan oynatır ve çok problem yaşarsın.

ETS peki.

Mac destekleyen bir oyun ama öyle yüksek performans oynayabileceğini sanmıyorum. Windows laptopta 2K açıyorsun resolution scale 400 yapmadan yine iyi göstermeyen bir oyun sonuçta. Özellikle 3K ekranda 1200p oyun açınca oldukça çamur gibi görünüyor. Ama Mac mini de ekranı sen alacağın için daha avantajlısın. gidipte 3k ekran almaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulama desteği dışında sorun yok gibi.

60 FPS diyor 25'e 3050'li sistemde oynasan daha mantıklı zaten genel olarak Mac'te oyun bilgisayarı değil o ayrı.

25'e bir tane temiz m1 macbook pro alın hem laptop ihtiyacınızı aradan çıkartın hemde m işlemcinin konforunu yaşayın.

Oyuncu dizüstü alsanız şarjı az tutacak fan sesi ortalığı yıkacak daha ağır olacak.

Macbook pro m1'in fanı arızalımı acaba diye düşünüyordum. Öğrenebilmek için program indirdip fanı manuel 7000 devire çektim o şekilde sesini duyabildim.

Fan sürekli 0 devirde. Render alırken eğer render uzun sürerse işlemci sıcaklığı 72'lere geldiğinde fan açıyor oda 1200 devirlerde açıyor ve yine hiç duyulmuyor.

Mac minide aynı sessizliğe sahip sadece boştaykende fan sabit 1700rpm'de çalışıyor. Ancak kulağınızı yapıştırmadığınız sürece ses duyulmuyor.

Sıfır ses hafiflik uzun pil kullanımı bence güzel bir deneyim yaşatıyor ancak tabi ben oyun oynayacağım diyorsanız ozaman tercih edilecek bir ürün değil.

Oyun için: windows pc.

25'e bir tane temiz M1 MacBook Pro alın hem laptop ihtiyacınızı aradan çıkartın hem de m işlemcinin konforunu yaşayın.

Oyuncu dizüstü alsanız şarjı az tutacak fan sesi ortalığı yıkacak daha ağır olacak.

MacBook Pro m1'in fanı arızalımı acaba diye düşünüyordum. Öğrenebilmek için program indirdip fanı manuel 7000 devire çektim o şekilde sesini duyabildim.

Fan sürekli 0 devirde. Render alırken eğer render uzun sürerse işlemci sıcaklığı 72'lere geldiğinde fan açıyor oda 1200 devirlerde açıyor ve yine hiç duyulmuyor.

Mac mini de aynı sessizliğe sahip sadece boştaykende fan sabit 1700RPM'de çalışıyor. Ancak kulağınızı yapıştırmadığınız sürece ses duyulmuyor.

Sıfır ses hafiflik uzun pil kullanımı bence güzel bir deneyim yaşatıyor ancak tabii ben oyun oynayacağım diyorsanız o zaman tercih edilecek bir ürün değil.

Oyun için: Windows PC.

Ne alabilirim dizüstü Windows olarak bir de Apple sitesinde m1'in satışı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı