Mac OS El-Capitan Asus H56CB Ethernet ve Wi-Fi Tanıtma

atakan1983

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Eczane Teknisyeni
Arkadaşlar merhaba @montezuma arkadaşın forumda verdi kurulum image ile Asus H56CB i5 33317 laptopuma sorunsuz kurulum yaptım. Rehber deki kurulum sonrası ayarlardan multibeast kuramadın onun yerine clover bootloader ile kurulum yaptım dosyalarıda istenilen bölümlere taşıdım yanlız bir problem var açılışta hala USB üzerinden boot edebiliyorum. Açılışta ilk önce siyah ekranla karşılaştım ve ayarlardan intel enject kısmının tikini kaldırıdım açılış yapıyor verbose modda Intel HD4000 ekran kartımı tanıtamadım ve ekranda donmalar ve titremeler oluştu Wifi adapör uyumsuz olduğu için ethernet ile internete girmek istedim o da olmadı ses kartı tantılamadı benim şimdi hangi yolu izlemem gerekli yardımcı olursanız sevinirim aynı sorunu yaşayan var mı? Bu arada kurulum Windows yanına kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows UEFI olarak kurulu ise Windows'un EFI bölüntüsünü mount edip (NO NAME olarak geçer) USB / EFI içindeki CLOVER klasörünü buraya kopyalayıp dene.
Grafik için Config.plist dosyanı Clover Configurator ile aç. Graphics-> ig-platform-id içine aşağıdaki kodlardan birini dene:
0x01660004
0x01660003
Ethernet modelin nedir?

Son düzenleme:
Merhaba sonunda başarılı kurulum gerçekleştirdim.Yalnız bir problemim var laptop 4 çekirdekli ama cpu monitörde 2 çekirdek olarak gözüküyor acaba sorunum nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba okudum ama pek bir şey anlayamadım yani benim 4 çekirdek kullanabilmem için bir kext dosyası yok mu? kolaylıkla yapabileceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı