Mac OS X 10.9.1 Kurulumda Takılma Sorunu

Şimdi tekrar baktım, genelde Montezuma hocam mega kullanır. Google sunucularında da kısatlama yoktur hocam. Bende kısıtlama olmadığı için ya Mega ya da Google sunucularına dosyalarımı yüklerim.

Bu torrent dosyası kimin ? Nasıl bir imajı barındırıyor? Mega sitesinden indirmek çok sıkıntılı yarattı bana :mad: Kaç defa indirmeyi durdurduğum için sıfırlamıştı. Tekrar başlatmak zorunda kalmıştım. :( Google ve torrent daha avantajlı buralara yüklenebilirse @montezuma daha iyi olur. Alternatif açısından

Bu torrent dosyası kimin ? Nasıl bir imajı barındırıyor? Mega sitesinden indirmek çok sıkıntılı yarattı bana :mad: Kaç defa indirmeyi durdurduğum için sıfırlamıştı. Tekrar başlatmak zorunda kalmıştım. :( Google ve torrent daha avantajlı buralara yüklenebilirse @montezuma daha iyi olur. Alternatif açısından
Hackintosh El Capitan 10.11.X Final Usb Kurulum (Mac gerektirmez) Torrent dosyasını buradan aldım. Anlatım mevcut. Ben Yosemite olanını indirdim. Torrent kullanmak isteyenler yararlanabilir.

Ekran kartımı okumuyor galiba. Bu aşamadan sonra naapmam gerekiyor?
Birde açılışta dual boot olarak mac i seçemiyorum. flashtan açılıyor bitek
Wifim de çalışmıyor ?

Dosya Ekleri

• 2a6a7608-6bc1-42f1-a9d4-46597ddb1f5d.jpg
    2a6a7608-6bc1-42f1-a9d4-46597ddb1f5d.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 152
  • b644f727-3049-4b1c-8b9d-e7ed93d9e22d.jpg
    b644f727-3049-4b1c-8b9d-e7ed93d9e22d.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 153
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı