Mac OS X El Capitan RAW dosyasına nasıl AMD kerneli yüklenir ?

756434e9d013b519cc3882d266423662.jpg

323d0c5c494b3c4a1833cd9ee0d3778c.jpg

BIOS ayarlarım böyle.

Şunu fark ettim /amd komutunu girip enter dediğim de kurulum ekranı açılmıyor resimdeki logo da kalıyor. Beklemeye değer mi ?
2605ce1958834bee3ec58cdb79aa657b.jpg

Hocam sizin bahsetmiş olduğunuz Config.Plist dosyasın da dediğiniz ayarlar yok sanırım bir kaçı var. Bunları oraya eklemek istesem o satırdaki kısma mı yazayım ?
Adsız.png

Senin indirdiğin Zone imajda iki bootloader var. Sen Chameleon ile başlatıyorsun sistemi. Dolayısıyla Config.plist dosyasını kullanmıyorsun. Ayrıca SIP disable Yosemite için gerekmiyor.
Hocam ben sizin imajı açtım Notepad++ ile onu anlatmaya çalışmıştım. SIP disable ayarı derken neyi kasdettiniz tam anlayamadım. Ben Zone imajı ile kurulum ekranına nasıl geçeceğim ? Onu halledemedim daha.

Hocam bir yerde aklım takılıyor. Resmide de göreceğiniz üzere burada komut girmişler. Bu komutları aynı anda o boot ekranında mı gireceğiz ?
6924043747388e0d70c0fc048fcdced9.jpg

3330eeb5da38aa6b048a41ada713c3f4.jpg

f253df72e00c4ae4791d0639128af1bc.jpg

BIOS ayarını yukarıda yazdığım gibi yaptın mı?
Bak sevgili Adem. Şimdi ben sana burada özel rehber hazırlayamam. Lütfen her sey için soru sorma. Google translate yap. denemeler yap. Sosyalde bir ton konu var AMD ile ilgili.. Bunları incele. Eminim çözümğ bulacaksın.
Daha öncede yazdım Chamelon destek vermiyoruz diye ama yardımcı olmak adına sabırla cevap veriyorum. Resimdeki komutların hepsini girmiyorsun. Sana hangisi uygun ise onu gir.
AMD işlemci : amd yada amd64
AMD bulldozer varsa:
amdfx giriyorsun.
ve daha önce yazdığım komutları girerek denemeler yapıyorsun. Örnek:
amd64 -x -v -f PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=No npci=0x2000

BIOS ayarını yukarıda yazdığım gibi yaptın mı?
Bak sevgili Adem. Şimdi ben sana burada özel rehber hazırlayamam. Lütfen her sey için soru sorma. Google translate yap. denemeler yap. Sosyalde bir ton konu var AMD ile ilgili.. Bunları incele. Eminim çözümğ bulacaksın.
Daha öncede yazdım Chamelon destek vermiyoruz diye ama yardımcı olmak adına sabırla cevap veriyorum. Resimdeki komutların hepsini girmiyorsun. Sana hangisi uygun ise onu gir.
AMD işlemci : amd yada amd64
AMD bulldozer varsa:
amdfx giriyorsun.
ve daha önce yazdığım komutları girerek denemeler yapıyorsun. Örnek:
amd64 -x -v -f PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=No npci=0x2000
Tamam hocam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı