Mac OS X El Capitan RAW dosyasına nasıl AMD kerneli yüklenir ?

Hocam çok sağol artık finaldeyiz . Dünden beri çok yardımınız oldu. Çok sağolun gerçekten.

Hocam kusura bakma gene başını ağrıtacağım biraz Şimdi ben USB belleği hazırlamadan evvel Paragon Hard Disk Maneger ile D sürücüsün de Apple HFS destekli bir kısım ayırdım, Mac'i buraya kuracağım.
Boot menüsün den /amd2 -v npci=0x2000 komutu ile kurulum ekranına ulaşabildim, ve oluşturmuş olduğum CapitanHDD (Apple HFS) diskine kurdum Mac'i.
Kurulum bittikten sonra Boot menüde CapitanHDD gözüküyordu. Mac'i oraya kurduğum için hata verdi açılmadı. Acaba kurulum ekranında Disk izlenceleri altında herhangi bir ayar yapılacak mıydı ? Şimdi sıfırdan bir daha deneyeceğim. Kurdum ama açamadım Mac'imi.

Ne sıkıntılı bir işmiş nu. Şimdi de bu bilgisi olan var mı
? Bu ekrandan sonra ekran kararıyor.

Hocam seni de uğraştırıyorum kusura bakmayın gerçekten. Komut'a ek olarak GraphicsEnabler=No girdim bu ekran da kalıyor. Kurulum mu yapıyor anlamadım. Ortada Fare imleci dönüyor. Girilecek başka komut var mı ? .

Sen daha önce kullandığın komutları yazıyorsun değil mi? Sistemi hala USB ile başlattığını farzediyorum. Zira kurulumdan sonra hala USB'ye ihtiyacın var çünkü. Son olarak sistemi -v komutu ile başlatıp takılan yerin ekran görüntüsünü çekip burada paylaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…