Çözüldü Mac OS X GTX 980Ti Restart Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne yaparsam yapayım usb yi çıkarttığımda mac os x diye bir yer açıyor f8 e basınca ancak windows açılıyor. yani disk0s1 2s1 gibi bilgilere ulaşamıyorum ki mount edeyim. sizin attığınız boodloader v2 de kendisi yüklüyor ama aynı sorun oluyor. usb yi çıkarırsam karşımda f8 de neye basarsam basayım windows açılıyor

Aşağıdaki videoda 30.dakikadan sonra ki rehberi uygula. DUAL bot nasıl yapacağın analayılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 saattir önümde açık :) dediğim gibi siz de bakın şifreyi giriyor disk0s1 disk2s1 i görüyor. ben göremiyorum o ekranı. masaüstüme efi açıyor. tıklıyorum içi boş

sorunu çözdüm videoda disk2s1 i bulmasam da manuel olarak takip ettim. add clover dedikten sonra usb yi çıkarttım ve artık usb olmadan mac acılıyor. sizin sorunuza gelince. 2 ssd var. birinde windows birinde mac yüklü. şimdi ekran kartını aktif etmem gerekiyor. peki bunu nasıl yapacağım, driverını kurdum nvidia sekmesi de geldi sağ üste. ancak hd görüntü gelmedi

Sen kurulumu nasıl yaptın. Bir diski ikiye bölüp Windows yanına mı kurdun? tek bir diskemi kurdun. Terminal aç diskutil list yaz çıkan sonuncu paylaş.

şu an baştan kuruyorum, sonrasında diskutil yazıp sonuçları da paylaşırım, dediğim gibi 2 ssd biri windows biri mac olarak ayrıldı.

Sen kurulumu nasıl yaptın. Bir diski ikiye bölüp Windows yanına mı kurdun? tek bir diskemi kurdun. Terminal aç diskutil list yaz çıkan sonuncu paylaş.

buyrun sıfırdan kurulum sonrası fotoğrafı paylaşıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_3216.JPG
    IMG_3216.JPG
    281,2 KB · Görüntüleme: 140
Ekran kartını aktif etmek için NVIDIA WEB Driver sürücüsünü kurduktan sonra, nv_disable=1 komutunu Config.plist dosyandan sil. Onun yerine nvda_drv=1 komutunu kullan. Ayrıntılı rehber için şuraya bak:
Intel/AMD/NVIDIA Kurulumu ve Sorunlarının Çözümü
NVIDI WEB Driver kurulumunda sorun yaşarsan da:
[Çözüm] NVIDIA Web Driver Kurulum Problemleri

configuratorden nv disable komutunu kaldırıp nvda drv 1 i aktif ettim. kayıtlı olduğundan emin olmak için configuratoru kapatıp açtım. sürücü de kurulduktan sonra yeniden başlattım ve aşağıdaki fotoğraf geldi. loading çizgisi sonuna kadar doldu ve kaldı..

Dosya Ekleri

• IMG_3219.JPG
    IMG_3219.JPG
    191,8 KB · Görüntüleme: 238
-v komutu ile başlatıp ekranın takıldığı yerin görüntüsünü paylaş. Ayrıca #26 mesajda paylaştığım rehberleri dikkatlice irdele.
rehberler en ince ayrıntısına kadar uygulandı, -x e alıp configuratorden ayar yapmak istedim ama elmada kaldı hep. -v komutundan sonra gelen ekranı paylaşıyorum.

not: considerrebuildofprelinkedkernel prebuild rebuild has expired. yazısı geldi son olarak

Dosya Ekleri

• IMG_3222.JPG
    IMG_3222.JPG
    317,7 KB · Görüntüleme: 259
Grafik hatası alıyorsun.
Config dosyanda komutların doğru girdiğinden emin ol.
BIOS'tan Grafik önceliğinin harici Grafik 0larak tanımla.
NVIDA Web driverin öntanımlı olduğundan emin ol ( Menü Bar sağ üstte Nvidia ikonuna tıkladığında bunu kontrol edebilirsin).
Farklı Monitor portlarını dene. Farklı SMBIOS ile dene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı