Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 USB İmajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam herşeyden geçtim şuan windows kurup tekrar ustune mac os kuracağım bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. Boot ekranından sonra değişik yazılar geliyor.

- - - Güncellendi - - -

sw4vp.jpg

Şuan windows 8 ile kurulum yapıyorum hocam hdd içindeki eski windowsu görüyor. Windows 7 ve 8 kurulu olacak. Windows 7 benim bilgisayarımın orjinal windowsu windows 8 i kurdukdan sonra herşey normale döner mi?

- - - Güncellendi - - -

Windows 8 kurdum hocam. C: Üzerinde fakat benim asıl windowsum F üzerindeki OS windowsu. Bunu nasıl çözebilirim.?

sw563.png

Hiçbiri mi olmaz derken download edilemiyor anlamında şefim:) Senin denediğin 1063 ü bile denedim device id seçerek ama nafile. @Recep Baltaş

Bir de şunu sorayım;
Bu System info windows 8 deki Aygıt Yöneticileri gibi mi?
Yani açılınca kextleri eksik olanları mı gösteriyor yoksa bilgisayarımdaki tüm kextleri mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendi sistemime kurdum ama ses için gereken kexti yükleyemedim. Multibeast indirdim. Driver, Audio kısmından Without DST ' ye girdim. Benim anakartımdaki audio chipset ALC1150. Orada ALC 1150 yok.

Verbosa modu varsa bootplist dosyasında yazılar kaymaya devam edecek... Extra klasöründe org.chameleon.boot.plist yada com.apple.boot.plist dosyasından <kernel flag> altında bulunan -v yi silmeniz gerekli.. (varsa eğer)

Verbosa modu varsa bootplist dosyasında yazılar kaymaya devam edecek... Extra klasöründe org.chameleon.boot.plist yada com.apple.boot.plist dosyasından <kernel flag> altında bulunan -v yi silmeniz gerekli.. (varsa eğer)

-v yazan bir yer yok maalesef. :) Ses için başka neler deneyebilirim ?

Ses için oradaki kodu eklemeniz lazım o sitedeki kodu gördüyseniz onu eklemeniz gerekli DSDT dosyasına başka bir yol yok sanırım şimdilik...Method
PHP:
(_DSM, 4, NotSerialized)
                {
                    Store (Package (0x0c)
                    {                        
                        "built-in", 
                        Buffer (One)
                        {
                            0x00
                        }, 
                        "layout-id", 
                        Buffer (0x04)
                        {
                            0x0C, 0x00, 0x00, 0x00
                        }, 
                       "PinConfigurations", 
                       Buffer (0x00)
                       {
                           0x00
                       }
                    }, Local0)
                    DTGP (Arg0, Arg1, Arg2, Arg3, RefOf (Local0))
                    Return (Local0)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı