Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 USB İmajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurulumu tamamladiktan sonra asagidaki hatayi aliyorum. Multibeast ile AppleCPUPowerManagement 10.8.5 patchini yuklemeye calistigimda Installation failed hatasi veriyor ve yuklenmiyor. Bu yuzdende -x haricinde normal giris yapamiyorum sisteme. Bu sorunun cozumu nedir. 10.8.3 kurdugumda bu sorun yoktu 10.8.5 ile birlikte bu sorunu yasiyorum.

sw3p3.jpg

Edit: Sistemim Gigabyte Z77-DS3H anakart. *HD 6870 ekran karti ama kurulumda onboard ile kuruyorum. Karti daha sonradan tanitacagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisansımız olduğunu varsayıyoruz demişsiniz ama lisansımız yoksa nasıl yapabiliriz acaba ?

:D Abi öyle bir soru ki bu:) Yoksa ve bu yolda birşeyler başarabildiysen devam et fakat yine de bu işletim sistemini yazan Apple firmasına bir teşekkür mahiyetinde lisans alınmasında fayda var. Emek hırsızlığı oluyor yoksa.
Cümlelerime ikide bir Türkçe yazım hatasından ceza veren forum yöneticisine de buradan duyuruyorum:
Otomatik mesaj olarak attığın o cevabı bir yanlış olmasın diye Allah bilir korkudan kaç kez kontrol ettin. Şu anda da hata aradığını görür gibiyim dostum. "Tüh ya, '-da' da doğru yazılmış".
Yaptığınız uygulama doğru ama keşke yönetici olarak 70 yaşında TDK emeklilerini kullanmasaydınız. Abartmayın artık beyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı