Mac OS X Mountain Lion 10.8.5 USB İmajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan itibari ile kurulumu tamamlamis bulunuyorum. Ancak kurulumda net baglantimi secemedigim icin netim bulunmuyor ve eski bir telefondan zor bir sekilde bu mesaji yaziyorum. Secemedim cunku ilerleyince bolge ve hee.defasinda klavye secim ekranina geri atiyordu. Ben de anca baglantim yok u isaretleyip kuruluma devam edebildim. Yani TTNET Airmax 101 modemimle kablolu baglanti yapamiyorum. 2. sorunum kurulumdan beri ps/2 farem calismiyor ama usb klavyem ile kontrol ediyorum. 3. sorunum ise konudaki 2 kext i yuklememe ragmen usb olmadan boot edemiyorum. Telefonda Turkce harf yok ve yazmak bir cumle dakikalarimi aliyor yardimci olursaniz sevinirim.

Merhabalar,

Mevcut masaüstü bilgisayarıma laptopumdan hazırladığım iAtkos ML2 usb sini taktığımda bilgisayar kitleniyordu. Laptopumda ise AHCI modundan kaynaklanan sorundan dolayı ML2 kuramamıştım her iki bilgisayarıma da (Sorun, HP'nin güvenli bios kullanmasıydı. Riske atıp deneyemedim bile). Bunu indirip denemeye değer mi? Aynı tas aynı hamamsa uyarın lütfen. ;)

Masaüstü bilgisayarım;

- Intel Core E2220 2.76 ghz overclock edit
- Asus Nvidia GeForce GT220 DDR2 1GB
- 2x2 Dual 667 mhz 4GB ram
- Foxconn g31mx

Ne diyosunuz?

Suan itibari ile kurulumu tamamlamis bulunuyorum. Ancak kurulumda net baglantimi secemedigim icin netim bulunmuyor ve eski bir telefondan zor bir sekilde bu mesaji yaziyorum. Secemedim cunku ilerleyince bolge ve hee.defasinda klavye secim ekranina geri atiyordu. Ben de anca baglantim yok u isaretleyip kuruluma devam edebildim. Yani TTNET Airmax 101 modemimle kablolu baglanti yapamiyorum. 2. sorunum kurulumdan beri ps/2 farem calismiyor ama usb klavyem ile kontrol ediyorum. 3. sorunum ise konudaki 2 kext i yuklememe ragmen usb olmadan boot edemiyorum. Telefonda Turkce harf yok ve yazmak bir cumle dakikalarimi aliyor yardimci olursaniz sevinirim.

1. Hackintosh'da zaten ha deyince kablolu ve kablosuz bağlantı çalışmaz. Bunu bilmeniz gerekiyordu.
2. PS2/2 tarih oldu. PS/2 için ayrı kext gerekli.
3. Kext'leri yükleyince boot edebildiğiniz belirtilmiyor konuda. Kext'lerden önce sabit diskle yüklemeniz gereken bir bootloader var. Clover bootloader işinizi görür mesela.

Zaten hepsinin dort dortluk calisacagi gibi bir beklentim yoktu. :)

1. Kablolu modem baglantisini saglayabilmek icin ne tur bir yol izlemeliyim? En azindan internete sahip oldugum zaman, diger sorunlar icin telefona gore daha rahat cozum arayabilirim.
  2. Fare icin uygun kext'i nasil temin edebilirim veya PS/2 - USB cevirici aparat ile olumlu sonuc alinabilir mi?

Belirtmeyi unuttum ilk acilistan sonra yeniden baslattim ve yine usb bellegimi secerek gelen ekrandan sistemi kurdugum diski secip actim. Clover ile kurulum yaptigim icin, kextlerden once diskime de Clover bootloader kurdum. Ardindan KextWizard ile install sekmesinden fakesmc ve guc yonetimini yukledim. Ama dedigim gibi diskten bootu basaramadim. USB bellek takili olmadigi surece hicbir sekilde acamiyorum, anakartin boot cihazi secim menusu geliyor. Diskimi secsem bile yeniden baslayip ayni ekrana geliyor. Acaba atladigim ya da yanlis yaptigim bir kisim mi var anlayamadim. :(

Her adimi tekrar gozden gecirerek temiz bir kurulumdan sonra Multibeast ile gerekli gorduklerimi yukledim ama diskten boot ettigimde Apple logosunda takili vaziyette kaliyor. Galiba dogru kombinasyonu yakalayamadim. Multibeast ile denemelere devam... :)

Güncelleme:Akşam yaptığım denemeler sonucu Ethernet sürücüsünü başarıyla yüklemiş bulunuyorum.PS/2 sürücüsünü yüklememe rağmen faremi çalıştıramadım.Yeni fare almayı veya çevirici bulmayı düşünüyorum.Boot için ise Easybeast kullandım ama dediğim gibi logoda takıldı.Akşamüstü Verbosa modda nerede takıldığına bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar.
Mac OS X 10.8.5 Install USB indirip boot etim usbime Intel = AppleIntelHD*, AppleIntelSNB* Bunlarıda sildim. Hdd'mi ikiye böldüm biri windows 8 için diğeride maç Kurulum yaptım. İkinci aşamada takılıp kalıyor ekaran tüm verdiğiniz komutlarında denedim tık yok Sorun ne olabilir.

kf9g.jpg

1wq7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, torrentten download yapamıyorum şuan bir sorun mu var acaba ?

Merhaba, sabahtan beri uğraşmaktayım hobi olarak ;) Sonunda boot yapabildim kuruluma geçiyor yazılar akıyor sonra siyah ekranda kalıyor bu sorunla karşılaşan var mı ?

Sistem:
Lenova Z580
635m ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı