Mac OS X Yükleme Sorunu

Merhaba arkadaşlar, ben internet gezinirken Apple ile ilgili haberleri okuyordum bir anda eskiden pahalı olduğundan dolayı nefret ediyordum. Windows düşmanı OS X Yosemite ya da Mavericks farketmez bu iki sürümden birini denemek istedim. Sanal PC olarak vmware ve oracele virtual box'u denedim ama başaramadı. Bende kafaya taktım ve gerçek PC'ye kurmak istedim. Tonymacx86.com adında bir site buldum google da ama işin aslını araştırınca bunun için illa bir Apple Mac bilgisayara ihtiyacım olduğunu anladım, sonra tam vazgeçicekken Technopat'ın internet sitesinde dual boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X 10.9.2 kurulum rehberi diye bir şey gördüm Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi - Technopat bu yöntemi uygulamaya karar verdim ama olmuyor. 10 ila 15 kere denedim ama hep resimde de göründüğü gibi yazılarda donuyor kalıyor devam etmiyorum. Acil yardım. Bunun bir çözümü yok mu? Sürekli notebook'un acil durumlarda kullandığım açma kapama düğmesine basılı tutup bilgisayarı kapatıyorum ama böyle gidişte bilgisayar bozulacak galiba bu arada sorunun daha kolay anlaşılması için resimde atıyorum lütfen acil cevap lütfen tam güzel bir resim çekmiştim ama dosyanın boyutu çok büyük dedi bende kırptı umarım sorunumu anlarsınız.

20150331_180358 (2).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Touchpadi tanımamış olabilir. Bende sorun buydu. Bi tane USB mouse taktım, kurulum devam etti ve kurdum.

@dr_lycon yardımına ihtiyacım var :) orda misin ?

Touchpadi tanımamış olabilir. Bende sorun buydu. Bi tane usb mouse taktım kurulum devam etti ve kurdum
Hocam notebook'a macintosh kuracagım ama korkuyorum, yardımcı olabilir misin ? Sistemin özelliklerini söyliyeyim uyumlu mu, değil mi bilir misin sen ?

Hocam valla ben de kurulum aşamasındayım, senden farkım yok yani. :) Sıkıntıları aştıkça sen bana sorarsın yardımcı olmaya çalışırım biliyosam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı