Mac Os X Yüklenirken Yeniden Başlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak az önce verdiğim direktifler sen USB ile denerken klavye/ mouse kullanamadığın içindi. İki mesaj yukarıda yazdım. HDD içine yaptığın EFI kurulum ve dosyalarda hata var ki sistem USB olmadan açmıyor. Bak bu linkteki rehberde Clover kurulum ve neleri taşıman gerektiği ayrıntılı yazıyor. Burayı takip et ve USB içinden gerekli dosyaları HDD / EFI içine kopyala. (KURULUM SONRASI SİSTEMİN USB OLMADAN BOOT EDİLEBİLMESİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER:) Burayı takip et:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-os-x-10-10-3-raw-ve-dmg-İmajı.185235/

Bazı dosyalara kopyalamamışım. Ama USB takılı iken girdiğimde parola istiyor. Ama yazamıyorum. Açabilsem yapacağım ama açamıyorum. Tuşa basıyorum ama işlemiyor. Şifre yerindeyken Bluetooth Ayarlama Yardımcısı diye bir şey çıkıyor. Bluetooth klavye ayarlamaya çalışıyor. Onunla alakalı olabilir mi ?

Harici klavye mouse kullan. Yada Windows üzerinden USB / EFI / Clover / Kexts 10. 10 içinden VoodooPS2Keyboard.kext, VoodooPS2Mouse.kext, VoodooPS2Trackpad.kext'lerini sil ve tekrar dene. ( Önce yedeklerini al)

Harici klavye mouse kullan. Yada Windows üzerinden USB / EFI / Clover / Kexts 10. 10 içinden VoodooPS2Keyboard.kext, VoodooPS2Mouse.kext, VoodooPS2Trackpad.kext'lerini sil ve tekrar dene. ( Önce yedeklerini al)

Notebook'a yüklüyorum zaten. Ayrıca Windows yok şu an. Mac kurduktan sonra dual boot yapacağım. O yüzden kext silemem.

Notebook yüklediğini biliyorum. Bir sürü şey yazıyorum. İçinden cımbızla seçiyorsun olmadı diye yazıyorsun. Harici klavye ile denedin mi? Olmuyorsa başka bir Windows yüklü pc bul. USB ona tak ve sil.

Notebook yüklediğini biliyorum. Bir sürü şey yazıyorum. İçinden cımbızla seçiyorsun olmadı diye yazıyorsun. Harici klavye ile denedin mi? Olmuyorsa başka bir Windows yüklü pc bul. USB ona tak ve sil.

Şimdi tekrar kurdum Mac'i. Tekrar deneyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz her şeyi yaptım. Yeniden başlatayım mı ? Umarım bu sefer hata vermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı