Mac os yosemite casper ultrabook kuramıyorum

Mutlaka olması gerekir, Ayrıca boot seçme kısmındaki boot seçeneklerinin resmini atabilir misin ? CSM Disabled olduğu için acaba normal boot sectionlar olabilir mi diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ImageUploadedByTapatalk1420399925.961252.jpg

CSM Parameters içerisinde olabilir ya da boot kısımlarına tıklayıp delete kısmı yoksa bile disabled yap. En azından görmezsin :)

Dostum yeni rehber geliyor. Şu an sadece ekran kartı ve ses kaldı. Wi-fi ve boot tamamdır. Harika oldu ayrıca :)

Selam iyi geceler herşey tamam birtek ses kext i kaldı derken pil için ve birde ses için kextler yükledim sistemi yeniden başlatınca :( bu hatayı veriyor herşey olmuşken çözemiyorum :(
ImageUploadedByTapatalk1420847160.218779.jpg

Buda çokmeden onceki ilk ve son fotosu :)
ImageUploadedByTapatalk1420847196.454371.jpg
ImageUploadedByTapatalk1420847204.740351.jpg

Arkadaşlar okadar çok şey denedim ki bir türlü olmadı en sonunda 10.10.1 sürümü indirdim chamelon boot loader la sorunsuz kurulum yaptım usb üzerinden boot çalışıyor hdd üzerinden temayıda kurdum fakat bu hatayı alıyorum bir türlü çıkamadım içinden bu işin clover ile de demedim kurulmda bir sürü sorun yaşadım :(
ImageUploadedByTapatalk1421871439.227510.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı