Maç oynarken yaşanan olayda kim haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gablanify

Hectopat
Arkadaşlar beden eğitiminde her zaman şu sorunu yaşıyorum bildiğiniz ders artık dersten çıkıyor ve fight Time'a dönüşüyor bu konu neredeyse 2017-18 BJK - fb Quaresma'nın takımla ettiği kavgaya benziyor neyse şimdi konuma geleyim.

Maçtayız kaptanlar belirlendi oyuncular seçildi her zaman (mevkim kalecidir yıllarıdır severek yaptığım iş)
Maç başladı 40 dakikalık süre ben kaleceyim kaleci ne yapar? Top kurtarır, kaleye gelen topları uzaklaştırır takıma arkadan destek verir.
Ben bunların dışında diğer şeyleri de yapıyorum sürekli yaşıyorum bütün sınıf beni sürekli olayı ileri sürükleyen duvar olarak biliyorlar artık.

Şimdi maçta rakipten birisi ben kalede olmama rağmen ben ve arkadaşlarıma maçta omuz atıyor. Bende sinirlendim kaleden resmen osmanlı ordusu gibi ama tek başıma atla gidermiş gibi topun üzerine doğru koştum. Çocuk bana omuz attı. En sonunda sinirlendim tamamen olayı artık maçtan çıkardım kavga seansına dönüştürdüm. Benim kalıplı olduğumu ve sert olduğumu umursamıyor. Ne yapabilir ki diyorlar. En sonunda sinirden omuzu bir attım en iyisini attım. Çocuk en az 3-5 metre arasında geriye doğru savruldu. Dengesini kaybedip yere düştü. Bana 1v6 girdiler hepsine bu sefer tamamen artık olayı çığırından çıkarıp kavgaya dönüştürdüm. Hepsi bana omuz atmaya çalışıyor. En sonunda hepsini gördüğüm anda omuzu yine en sertinden çaktım. Çocuk artık anladı artık maçlarda benden uzakta duruyor. Bir de bana rakip tavır yapıyor. Çek o elini falan diye.

Çoçuğu aldım arkadan bir ittim sen kimsin de bana çek o elini diyorsun dedim. İyice ortalık karıştı ama bazıları hala bana omuz atıyor. Ama bana işlemiyor kalıbımdan dolayı. Yani arkaya bir de böyle 01 müziği koyacan var ya dehşet ötesi olurdu ama bir tanesi hala anlamıyor. Benden iyi oynadığını sanıyor. Çoçuğun kafa yapısı aşırı saçma. Kendisini orta saha kendini kaleciyle kıyaslıyor ama yalnız maçta çok fazla alfa sigma gibi birçok hareket yaptım. Hepsi de önümüzdeki hafta benden intikam almayı planlıyorlar. Çok güldüm bu olaya neyse arkadaşlar sizce kim haklı? Çocuğun işte bizim takımdakilere bulaşması en sonunda benim 1v6 girmem falan.

Bayağı uzun bir konu oldu arkadaşlar kusura bakmayın arkada da basslı müzikler açıktı kendimden geçmişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı