Macaristan'da üniversite nasıl okunur?

selo1907

Decapat
Daha fazla  
İnternetten biraz araştırdım. Bilgisayar mühendisliği istiyorum. Güncel kur ile yıllık yaklaşık 500 bin TL'ye denk geliyor. Ancak nasıl alınırım bilmiyorum. Lise notlarım iyi değil. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. (ekonomik olacağını düşünerek Macaristan istiyorum ama önerilere açığım)

Ekonomik bakımdan düşünüyorsanız eğer hırvatistan ve polonya daha mantıklı.

+Olarak dil zorluğu olmaması açısından polonyayı seçebilirsiniz. Polonyanın genç nüfusunun çoğu ingilizce biliyor.

İnternetten biraz araştırdım. Bilgisayar mühendisliği istiyorum. Güncel kur ile yıllık yaklaşık 500 bin TL'ye denk geliyor. Ancak nasıl alınırım bilmiyorum. Lise notlarım iyi değil. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. (ekonomik olacağını düşünerek Macaristan istiyorum ama önerilere açığım)

Makedonya ekonomik anlamda ucuz sayılır diğer avrupa ülkelerine göre, ancak üniversiteleri ne kadar iyi bilmiyorum.

Makedonya ekonomik anlamda ucuz sayılır diğer ab ülkelerine göre, ancak üniversiteleri ne kadar iyi bilmiyorum.
En meşhurlarından olan Priştina amerikan üniversitesi. Priştina yaşam olarak, kültürel olarak çok yabancılık hissettirmez ama bütce dahilinde azıcık çıkarak polonya daha mantıklı

Ekonomik bakımdan düşünüyorsanız eğer hırvatistan ve polonya daha mantıklı.

+Olarak dil zorluğu olmaması açısından polonyayı seçebilirsiniz. Polonyanın genç nüfusunun çoğu ingilizce biliyor.
Alacağım eğitim önemli. Sırf ucuz diye kötü bir üniversiteye gidemem. Yıllık 500 bin bize uygun ama kur farkı artarsa sorun olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı