MacBook Air alınır mı?

Şuan vatanda 15 bin tl daha ucuz macbook air m2 8cpu 10gpu 512gb 8gb modeli. Geçen gün aldım. Neden ucuz anlamadım ama çok fiyat farkı var.

Şu an vatan da 15 bin TL daha ucuz MacBook Air M.2 8CPU 10GPU 512 GB 8 GB modeli. Geçen gün aldım. Neden ucuz anlamadım ama çok fiyat farkı var.

Çünkü 8 GB RAM olanları pek tercih sebebi olmuyor. RAM lehimli olduğundan.

Peki MacBook benzeri başka önereceğiniz laptop var mı?

Laptop da nedense PC'ler o kadar iyi olmuyor MacBook'un yanında. Şarjsız uzun süreler boyunca tam güçte kullanıldığından.

Çünkü 8 GB RAM olanları pek tercih sebebi olmuyor. RAM lehimli olduğundan.

Laptop da nedense PC'ler o kadar iyi olmuyor MacBook'un yanında. Şarjsız uzun süreler boyunca tam güçte kullanıldığından.

Önceden Gaming laptop alıp masaüstü gibi kullanmayı planlıyordum ama şimdi vazgeçtim. Uzun pil ömürlü güçlü işlemci ve ekran kartlı günlük kullanım için laptop arıyorum MacBook gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden Gaming laptop alıp masaüstü gibi kullanmayı planlıyordum ama şimdi vazgeçtim. Uzun pil ömürlü güçlü işlemci ve ekran kartlı günlük kullanım için laptop arıyorum MacBook gibi.

Ben artık saçma buluyorum. PC'ye dolduruyorlar X86 mimari zaten çok ısınıyor. Daracık alanda uzun ömürlü tam performans çalışmasını bekliyorlar. Hem batarya gitmiyor sadece adı batarya bir anlamı yok. Apple da çok çekti Intel varken acayip ısınıyordu cihazlar. Masaüstünde PC derim ama mobil cihazlarda MacBook'lar çok daha iyi ve mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı