MacBook Air ekran değişimi

Mustafa Kırık

Hectopat
Herkese iyi günler. Elimde MacBook Air 13" bir bilgisayar var. Sağlam çalışır durumda ama ekranı kırık. Bilgisayarcı bizde Apple ekran yapılmıyor parça yok ama sipariş edersen takarız dedi. Sorum şu ben buna uygun ekranı nereden güvenli bir şekilde orijinal olarak sipariş edebilirim? Bir de yaptırmaya değer mi? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 16003353720486393317043306613078.jpg
    16003353720486393317043306613078.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 66
Mac'lere her zaman destek olurlar.
Tabii gidip 98 model iMac götürmezseniz.

Bilgisayarcı kazıklamış sizi. Bilgisayarcılara götürmeyin, hele hele MacBook'unuzu...

Peki o zaman bir arayayım.

Bilgisayarcı kazıklamış sizi. Bilgisayarcılara götürmeyin, hele hele MacBook'unuzu...

Ama şöyle bir şey daha var. Ben buna Windows 7 kurdum. Sorun olur mu?

Kalkıp da alttaki MacBook'u götürmeye kalkmazsanız yardımcı olur Apple servisi.
Teşekkürler.

Bilgisayarcı kazıklamış sizi. Bilgisayarcılara götürmeyin, hele hele Macbook'unuzu...
Apple destekle konuştum. Yedek parçaları yokmuş. Herhangi bir bilgisayarcıda yaptırabilirsiniz dedi. Hatta biraz araştırma yaptı bana bir telefon numarası verdi. Adamlar 2250 tl diyor. Bunun daha ucuz bir yolu yok mu? İnternetten ucuza orjinal bulabilir miyim?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Apple destekle konuştum. Yedek parçaları yokmuş. Herhangi bir bilgisayarcıda yaptırabilirsiniz dedi. Hatta biraz araştırma yaptı bana bir telefon numarası verdi. Adamlar 2250 tl diyor. Bunun daha ucuz bir yolu yok mu? İnternetten ucuza orjinal bulabilir miyim?
Dışarıdan getirebiliyor olmaları lazım ama bu durumda şöyle yapabilirsiniz belki;
ucuza, ekranı çalışan MacBook Air alırsınız, geri kalan fonksiyonları önemli olmayan. Onu takarsınız.
Bulamazsanız'da 2011 MBA ya o kadar masraf bence mantıklı değil.

Bu durumda şöyle yapabilirsiniz belki;
Ucuza, ekranı çalışan bir MacBook Air alırsınız, geri kalan fonksiyonları önemli olmayan. Onu takarsınız.
Evet, çalışmayan parçaların dışında çalışan parçalar ile birlikte bozuk bilgisayarları yedek parça niyetine satıyorlar. Mantıklı, uygulanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı