MacBook Air format atılmıyor

dmrc18

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

MacBook Air 2008 A1237 MacBook'um var. 2 gündür format atmaya çalışıyorum. Başaramadım. MacBook'um için SSD almıştım. Öncesinde mevcut kullandığım OS X lion ile format USB'si hazırladım. Ne yaptıysam CMD+r ile disk kurtarma sayfasına ulaşamadım.

NVRAM yaptım olmadı.

İnternetten OS X lion için recoverydiskassistant indirdim çalışmadı. Kurtarma diski yok diye hata verdi.

OS X 10.9/10.10/10.11 sürümlerini aynı şeklide denedim yine olmadı. Başlangıçta Option'a basıyorum format USB'sini görüyor 10.11 de donuyor diğer 10.10 ve 10.9 ise üzerinde çizgi olan boş daire simgesi çıkıyor.

Mevcut çalışan sisteme format atmaya çalıştım yine olmadı.

Konu hakkında yardımcı olabilrseniz çok memnun olurum.

Herkese iyi günler diliyorum.

Herkese merhaba,

MacBook Air 2008 A1237 MacBook'um var. 2 gündür format atmaya çalışıyorum. Başaramadım. MacBook'um için SSD almıştım. Öncesinde mevcut kullandığım OS X lion ile format USB'si hazırladım. Ne yaptıysam CMD+r ile disk kurtarma sayfasına ulaşamadım.

NVRAM yaptım olmadı.

İnternetten OS X lion için recoverydiskassistant indirdim çalışmadı. Kurtarma diski yok diye hata verdi.

OS X 10.9/10.10/10.11 sürümlerini aynı şeklide denedim yine olmadı. Başlangıçta Option'a basıyorum format USB'sini görüyor 10.11 de donuyor diğer 10.10 ve 10.9 ise üzerinde çizgi olan boş daire simgesi çıkıyor.

Mevcut çalışan sisteme format atmaya çalıştım yine olmadı.

Konu hakkında yardımcı olabilrseniz çok memnun olurum.

Herkese iyi günler diliyorum.
Bu konudaki yükleme deneyimlerimi okuyabilirsiniz. Yardımcı olacağına inanıyorum. Ayrıca internetten Recovery yapmaya çalışın. USB bellekle uğraşmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı