MacBook Air M1 LoL oynatır mı?

Merhabalar, MacBook Air M1 bilgisayarı almayı düşünüyorum lise 3'teyim üniversite sınavına gireceğim arada Adobe programları kullanıcan film falan izleyeceğim YouTube'da takılıcam ve oyun olarak sadece leauge of Legends(LoL) oynayacağım. Çoğu şeyi kaldırır fakat LoL arasında gidip geliyorum. Sizce MacBook Air M1 8 GB RAM 256 GB SSD LoL oynatır mı? Tek derdim 70 80 FPS alsın yeter.

Bende de senin almak istediğin MacBook Air M1 var düşük ayarlarda oynuyorum 200FPS civarı alıyor düşük ayarlarda şarjsız gayet iyi dayanıyor ama şarja takılı ise orta ayarlarda 140 FPS alıyorum fakat PC'nin Hz'si 60 olduğu için yüksek ayarda oynarsın da bayağı şarj yer o yüzden benim önerim gölge ayarını kapat karakter kalitesini düşük yap diğerlerini orta yap yeter bir de düşük ayarlarda %100 şarjda 8 oyun atarsın 40 dakikalık, 320dakika LoL oynarsan şarjın Max (yeni aldıysan %40 yeni almadıysan pil döngüsü 100'den fazla ise %20'ye kadar dayanır) bu da ek bilgi :D
Günlük 2 3 saat LoL oynarım ısınma olayı olur mu peki bir de diyelim ki Intel işlemci aldım yine oynatır mı?

Hiçbir sıkıntı olmaz dostum ısınır fakat o kadar hissettirmez ve bir sıkıntısı da yok M1 alabilirsin. Çok rahat oynatır hiç kasmaz hatta 60FPS yayın açsan bile oyunun kasmaz.
En kötü GeForce NOW servisini kullanırım eskiden kullanıyordun ama film izleein kodlama yaparım YouTube izlerim o

GeForce NOW kullanmanı önermem şöyleki her oyun sonrası yeniden başlatman gerekecek ve ücretsiz sürüm kullanıyorsan önünde raht 50 kişi oluyor o yüzden GeForce NOW kullanılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı