Air'ı fanlı yapsalar kimse Pro almayacağı için böyle bir çözüm bulmuşlar Problem yarat, sonra problem için çözüm sun. Yurt dışında Pro'ların fiyatı 100 dolara yakın düşmüş durumda zaten, satışlar Air'a göre düşüktür diye tahmin ediyorum.
Amazon US:
İyi yapmışsınız hocam. Şahsen Base model Pro yerine 16 GB RAM ile Air alınması daha doğru buluyorum. Ekrandaki minik parlaklık seviyesi ve Touchbar haricinde pek bir fark yok. İntel modellerden çok daha hızlı olduğu için zaten Pro'dan %15 yavaş olması pek üzmez. Şahsen uçak motoru sesi duymaktansa birazcık beklemeyi tercih ederim
İyi yapmışsınız hocam. Şahsen Base model Pro yerine 16 GB RAM ile Air alınması daha doğru buluyorum. Ekrandaki minik parlaklık seviyesi ve Touchbar haricinde pek bir fark yok. İntel modellerden çok daha hızlı olduğu için zaten Pro'dan %15 yavaş olması pek üzmez. Şahsen uçak motoru sesi duymaktansa birazcık beklemeyi tercih ederim
Kesinlikle katılıyorum %15 performans kaybı hem uzun süre çalışınca olacak hem de meydana gelse bile cihazın çoklu işlem gücü hala çok iyi olacak yani bir yandan render alırken diğer yandan başka bir iş ile uğraşılabilecek.En kötü render v.b. işlerde 5 dakika fazla beklersin ama daha ince tamamen sessiz ve 16GB rami ile geleceğe yönelik bir cihaz olur.
Notebookcheck reviews the entry-level MacBook Pro 13 2020 with Apple's new M1 processor. Does the active cooling solution make a noticeable difference?
www.notebookcheck.net
Notebookcheck'e göre kontrastta da biraz farklılık var.
Notebookcheck reviews the entry-level MacBook Pro 13 2020 with Apple's new M1 processor. Does the active cooling solution make a noticeable difference?
www.notebookcheck.net
Notebookcheck'e göre kontrastta da biraz farklılık var.
Merhaba arkadaşlar. 07.03.2020 tarihinde Pozitif Teknoloji üzerinden kendime 2019 Model 13 inç MacBook Pro satın aldım. Ağustos ayında cihazı kullanırken cihazın ekranında bir tuhaflık(sorun) olduğunu ve cihazın SSD'sinde okuma yazma işlemleri yapılınca cızırtı geldiğini fark ettim. Tatilde...
https://www.technopat.net/sosyal/konu/apple-pozitif-teknoloji-zentech-servis-magduriyeti.1384367/ Burada geçen konuyu güncellemek için açtım. Az önce Pozitif Teknoloji'yi aradım. İadeyi ve aşağıda attığım kuralı kabul etmediler. Apple'a yönlendirmeye kalktılar ama biraz sert konuşunca konuyu...