peki saolun o zaman artık Pro'yu kesinleştirdim
Hocam ısınmamak için ciddi frekans düşüşleri yaşıyorsunuz yani M1 performansı alamıyorsunuz zaten.M1 mimarisinde çalışan MacBook Air'ler kullanıcı deneyimine yansıyacak şekilde ısınmıyor.
Ne kadar ısındığını bilmiyorum ama ısınıyor alınmaz cümlelerini birlikte kurmanın da bilgim yok ama fikrim var örneği olduğu sanıyorum.
@erenpsn eğer yapacağınız işlere uygun olduğunu düşünüyorsanız ısınmasını dert etmeden M1 mimarisine sahip cihaz alabilirsiniz.
Pek bir fark yok air daha ince.Air ve Pro arasında fiyat dışında kullanış açısından nasıl farklar var baktımda tam anlayamadım boyut olarak ağırlık taşıma olarak
Benim düşüncem değil bu. İzlediğim videoda render alırken kapanmıyordu. Ama adam ısındığını söylüyordu.Ne kadar ısındığını bilmiyorum ama ısınıyor alınmaz cümlelerini birlikte kurmanın da bilgim yok ama fikrim var örneği olduğu sanıyorum.
Evet çünkü İntel işlemciler normalde bile ısınırken Apple işlemciyi pasif soğutmaya çalıştı, fan da kasayı soğutuyorduM1 çipli Macbook Air kullanmayan herkes ısındığını söylemiş. İlginç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.