MacBook Air M1 vs Huawei Matebook D16

Bütçe
10000
Render/Edit gibi işlemler ve güç tüketimine bağlı performans açısından M1 güzel bir tercih olur. Günlük kullanım için de iyidir. Sizin neye ihtiyacınız olduğuna göre değişir. Mac'e alışabilirseniz M1 seçebilirsiniz.
 
Normalde sosyali bırakacaktım, desteğe hesabımı silmeleri için mesaj atmıştım (kuralları biliyorum fakat özel ve geçerli bir sebebim var) hesabım silinmiş mi diye bakmaya geldim ve bu konuyu gördüm. Normalde başka bir mesaj atmayacaktım ama bu konuyu görünce tutamadım kendimi.

Hocam aslında ne kullanacağına göre değişkenlik gösterebilir cevap ama yalnızca Windows’ta olan çok kritik (mesela işiniz için kullandığınız) bir uygulama yoksa kesinlikle Macbook Air. M1 işlemci muazzam, 16” i9 Macbook Pro’dan bile daha iyi performans verebiliyor Macbook Air. Batarya performansı deseniz hiçbir Windows laptop yanına yanaşamaz. O nedenle kesinlikle Macbook Air. MacOS güzel bir işletim sistemi, alışmanız da zor olmayacaktır. Sizi Windows’ta tutacak çok önemli bir şe yoksa düşünmeden alın. Ki Windows gerektiğinde Parallels Desktop ile işlerinizi halledebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı