MacBook Air M4 alınır mı?

Ekran küçük geliyor mu ayrıca kalitesi nasıl 60 hz olması problem mi?
60hz çok aşırı bir fark yaratmıyor. 120hz pro da kullandım, 60hz Air da kullandım. Normal kullanımda çok fazla bir fark yok gibi. 120hz'de hafif tepkime hızı farkı var. Normal kullanıcıya 60hz yeter.

Hocam macbookların bu kadar ısınması normal mi? havadan dicem ama 40 derecede değil yani dışarısı.
Isınması normal tabii ki, ısınmayan cihaz yok. Isınmıyorsa bilgisayar kapalıdır ! Isındığında ne oluyor cihazda? Bariz bir yavaşlara fark ediyor musunuz?

60Hz çok aşırı bir fark yaratmıyor. 120Hz Pro da kullandım, 60Hz Air da kullandım. Normal kullanımda çok fazla bir fark yok gibi. 120Hz'de hafif tepkime hızı farkı var. Normal kullanıcıya 60Hz yeter.

Isınması normal tabii ki, ısınmayan cihaz yok. Isınmıyorsa bilgisayar kapalıdır! Isındığında ne oluyor cihazda? Bariz bir yavaşlara fark ediyor musunuz?

Ağır yük altında Air'ler nasıl çalışıyor? Şu anda belli başlı Framework'ler, VS 2022, 10 tane site açık ekstradan MSSQL Spotify ve Docker çalışıyor. RAM kullanımı %88 CPU %20 Sıcaklık 83 derece.

60Hz çok aşırı bir fark yaratmıyor. 120Hz Pro da kullandım, 60Hz Air da kullandım. Normal kullanımda çok fazla bir fark yok gibi. 120Hz'de hafif tepkime hızı farkı var. Normal kullanıcıya 60Hz yeter.

Isınması normal tabii ki, ısınmayan cihaz yok. Isınmıyorsa bilgisayar kapalıdır! Isındığında ne oluyor cihazda? Bariz bir yavaşlara fark ediyor musunuz?

Yavaşlık fark etmedim ama dizim yandı yani. Dizüstülük bir laptop değil gibi

Ağır yük altında Air'ler nasıl çalışıyor? Şu anda belli başlı Framework'ler, VS 2022, 10 tane site açık ekstradan MSSQL Spotify ve Docker çalışıyor. RAM kullanımı %88 CPU %20 Sıcaklık 83 derece.
Ağır yük altında Air ısınır ve yavaşlar. Uzun süreli task ları yerine getiremez veya uzun sürede yerine getirir. Onun yerine M4 Pro tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı