MacBook Air mi Huawei D16 mı?

• Konuyu başlatan lyr1xa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 335
O zaman şöyle yapabilirim macbook daha iyi diyorsunuz, bu modeli alıp bir süre kullandıktan sonra yetmemeye başladığı zaman harici disk alırım ve kullanmaya devam edebilirim. Bu model beni uzun süre götürebilir mi peki? Pil süresi cihaz şarja takılı değilken iyi gider mi?

O zaman şöyle yapabilirim macbook daha iyi diyorsunuz, bu modeli alıp bir süre kullandıktan sonra yetmemeye başladığı zaman harici disk alırım ve kullanmaya devam edebilirim. Bu model beni uzun süre götürebilir mi peki? Pil süresi cihaz şarja takılı değilken iyi gider mi?
Hocam oldukça uzun gider. Günlük kullanımda 8 saat altına düşmez. 18 saate kadar gittiği de söyleniyor ama ortalama olarak 10-12 saat denilebilir

Hocam oldukça uzun gider. Günlük kullanımda 8 saat altına düşmez. 18 saate kadar gittiği de söyleniyor ama ortalama olarak 10-12 saat denilebilir
Çok teşekkür ederim kral şu son günlerde ne yapsam ne etsem çok bilgili de değilim donanım açısından çok yardımcı oldun.

Kral kusura bakma son kez soruyorum, programalamda linux kullanmak mantıklı mı eğer mantıklıysa macbook yerine huawei alıp linux kurmak daha mantıklı değil mi eğer bi önemi yoksa macbook alacağım

Hocam bir bakabilir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı