MacBook Air vs iPad Pro

Yeni tabletler bilgisayar gibi oldu zaten. MacBook aldığınıza göre oyunla da alakanız yok. O yüzden iPad öneririm.
 
Ders odaklı kullanacaksanız tablet tavsiye ederim ben de. Klavye ve kalem ikilisini de alırsanız ihtiyaçlarınızdan fazlasını yaparsınız. iPad Pro'lar gerçekten güçlü ve keyifli cihazlar.

Not: Lisans eğitimim esnasında bir iPad Air 2 almıştım. Yanına bir de Logitech Ultrathin klavye aldım. İkisini tüm derslerime götürdüm, not aldım, sunumlarımı Keynote rahatlığıyla hazırladım, dökümanlarımı iPad'de yazdım, kitabı iPad'de okudum. Şu anda da lisansüstü eğitimimde aynı iPad Air 2 ile devam ediyorum. Hala eskimedi, hala taş gibi ve hıphızlı.
 
Son düzenleme:
MacBook Air hakkında bir bilginiz var mı?

Hocam MacBook Air tabii ki birçok konuda daha iyi. Ancak ders olarak kullanmanız ön planda olduğu için klavye, Kalem'li bir iPad gerçekten aşırı konforlu ve tam bir DERS makinesi. Ama daha fazla şey yapacağım diyorsan (iPad ile de çoğu şey yapılabiliyor aslında artık) MacBook biraz daha geniş bir kullanım alanı sunar gibi. Tekrar söyleyeyim derste rahatlık istiyorsan kesinlikle iPad+Klavye+Kalem
Edit: iPad Pro performans testlerinde MacBook Air'in biraz gerisinde kalsa da piyasada benim diyen neredeyse her laptopu tokatlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı